fbpx
Pratite nas

Zdravo, šta tražiš?

Zanimljivosti

NEMA NIŠTA OD UNUKA: Mile Kiitć tvrdi da je Elena posvećena karijeri

Mile Kitić nedavno je napuno sedamdeset godina, ali zbog njegove pozitivne energije i vedrog duha ne planira uskoro da prestane da pjeva.

Tokom svoje karijere duge čak četiri decenije, može se pohvaliti širokim repertoarom pjesama koje publika iznova traži da pjeva.

– Snimao sam puno pjesama i imam sreću što imam puno prisutnih pjesma koje su hitovi. Ja znam na nastupima to je oko 50, 60 pjesama koje pjevaju sa mnom uglas. Možda neko ima veće hitove, ali nema toliki broj prisutnih pjesama.Nikad nisam bio na vrhu, ali ni na dnu , negdje ta zlatna sredina prema gore. Teško je održati, ja sam 40 godina na estradi, ali dolaze novi ljudi, novi trendovi međutim ja još radim kao u najbolja vremena, možda i više. Mnogi se pitaju dokle više- ispričao je Mile.

Iako pjeva potpuno drugačiji muzički žanr od svog oca, Elena Kitić za kratko vrijeme postala je jedna od najpoplarnijih mladih pjevačica, koja se trudi da svoju karijeru gradi hitovima, a ne skandalima.

– Ja nisam htio nju da prisiljavam, to je njega odluka da se ne pojavljuje u medijima. Ona snimi pjesmu i to je to, a to što je opet prisutna to je kvalitet nje i njenih saradnika- objasnio je Kitić.

Međutim, Mile priznaje da će morati još mnogo da radi kako bi ga stigla.

– Ne može još da kaže da je popularnija od mene. Svaka čast, ja bih volio i biće popularnija, ali nećemo se mi vagati, ja bih volio da ona bude najpopularnija na svijetu- tvrdi on.

A na pitanje da li priželjkuje da uskoro postane deda, dao je neočekivan odgovor.

– Od toga nema ništa, u to sam siguran. Može ona da ima momaka, i treba da ima, ali mislim da do tridesete ona ne razmišlja o tome. Posvetila se i karijeri tako da za sad od toga nema ništa- iskren je bio Mile.

(Express/ Grand)

Izvor

Možda vam se sviđa

BiH

U posljednjih nekoliko mjeseci cijene osnovnih životnih namirnica u BiH “divljaju”. Brojni ekonomski analitičari to usko vežu uz rat koji bjesni u Ukrajini, odnosno agresiju...

BiH

BH. heroina nana Fata Orlović ovih dana se priprema da obavi petu islamsku dužnost – hadž, a sa njom bi trebala ići kćerka Zlatka...

Zanimljivosti

Pevačica Marija Šerifović ne govori u javnosti o svom privatnom životu kao nekada, pa nikad tačno ne možemo znali da li je u ljubavi...

Zanimljivosti

Saša Vidić je čovek bez dlake na jeziku. On uvijek kaže šta misli, a kad mu se neko ne sviđa, ne bira riječi. Modni...