fbpx
Magazin

Neki se svađaju, neki tapšu, a neki gledaju serije u Skupštini: Internet se utrkuje da pogodi koju seriju poslanik gleda na svom telefonu

Dok je Vučić juče pričao za skupštinskom govornicom, neki su tapšali, neki stojali, neki su vikali, neki su se gurali, a neko je sedeo i gledao seriju.

Znamo da Vučić ume da bude strog prema svojim stranačkim kolegama, da ume da ih prekori kad ne slučaju na času, ne ugase telefon itd. Šta li će tek da kaže posalniku Igoru Bečiću, koji je za vreme trajanja sednice lagano gledao seriju na svom telefonu.

Igor Bečić/RTS Screenshot

Bivši potpredsednik Skupštine se našao u krupnom kadru tokom TV prenosa za vreme dugotrajnog monologa poslanice SNS Marine Raguš.

Sa slušalicama u ušima i uz poluosmeh, Bečić je iz prve klupe odlučio da vreme za raspravu provede uz zabavni program. Na telefonu se vidi određeni sadržaj, serija sa titlom, dok istovremeno aplaudira na govor poslanice koji nije ni čuo.

Ljudi na internetu se sad utrkuju da provale šta se ovo vidi na ekranu telefona poslanika, da li Bečić gleda nešto domaće, ili možda novu epizodu serije „Last of us“.

Podsetimo, Igor Bečić još 2008. godine pristupio Srpskoj naprednoj stranci (SNS).

U žižu javnosti dospeo je nakon incidenta u Skupštini Srbije kada je u februaru 2009. na njega nasrnuo bivši stranački kolega Srboljub Živanović, poslanik Srpske radikalne stranke.

U oktobru iste godine, pred lokalne izbore u Vrbasu, Bečić je optužio aktiviste radikala da su ga „psovali, udarali, hvatili za vrat, gušili do nesvesti i da ga je od rulje spasila policija“.

Izvor

Možda vas zanima