fbpx
Zanimljivosti

NEĆETE VJEROVATI KO JOJ SE SVE NUDIO: Zejna Murkić nije željela u krevet s poznatim ličnostima

Pjevačica Zejna Murkić kaže da su joj se udvarali menadžeri, ali da nije htjela preko kreveta da gradi karijeru.

– Nudili su mi se menadžeri i sponzori, htjeli su da ulože u mene, ali uvijek to ima neku pozadinu i cilj. Nisam htjela preko kreveta da gradim karijeru, kao neke pjevačice. Pjevačice su prihvatale to šakom i kapom, pa se podrazumijeva da, ako ste na estradi, morate da se povinujete nekome. Nisam tako htjela da radim, sve sam morala sama. Odmah da se ogradim, kada bismo moja kćerka i ja bile na ivici egzistencije, možda bih i prihvatila nečiju pomoć, ali dokle god mogu da zarađujem, ta opcija otpada – tvrdi pjevačica.

Murkićeva je ostvarila sjajan rezultat na izboru za pjesmu predstavnicu Srbije na Eurosongu, ali je i samohrana majka, te tvrdi da “slava” neće ugroziti njen odnos sa kćerkom.

-Sad, kada je sve gotovo, bilo mi je bitno da imam hit, a plasman je manje važan. Publika je izabrala najbolju pjesmu, ali sam sigurna da je moja u top tri jer vidim reakcije publike sada, kada je sve završeno. Ovim poslom se dugo bavim i uvijek sam se trudila da kćerku ne zapostavljam zbog posla. Voljela bih da imam petoro djece, ali to je lako reći. Nisam rođena u bogatoj porodici, nemam sponzore koji me guraju, tako da je moj put bio težak od početka. Sve sam sama radila, zarađivala i mnoge kolege se čude kad pokažem koliko sam sigurna u sebe. Sve to dođe i s godinama – rekla je pjevačica.

(Express/ Telegraf)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima