fbpx
Zanimljivosti

NE BIH PRODALA PJESMU PJEVAČICI IZ SRBIJE: Albanska zvijezda Džensila i Maya Berović se spore oko pjesme

Maya Berović poslije porodiljskog odsustva nedavno se vratila na scenu s pjesmom “Ale, ale”, koja je za kratko vrijeme postala hit.

Ipak, sjenku na ovu numeru bacila je činjenica da je u pitanju obrada albanske pjesme pod istim nazivom, koju u originalu izvodi pjevačica Džensila, jedna od tamošnjih najvećih zvijezda, a objavila ju je na svom Jutjub kanalu krajem aprila ove godine.

Ovo nije smetalo Mayinoj publici, koja je u kratkom vremenskom periodu pogledala pola miliona puta video-snimak u kojem ona najavljuje ovu pjesmu i “veliki povratak”.

Međutim, Džensili se nikako ne sviđa što je njena pjesma završila kod jedne srpske pjevačice, pa je svoju ogorčenost podijelila s pratiocima na Instagramu.

Ona je istakla da ne bi dozvolila da se pjesma prepjeva da je znala da će to da uradi njena kolegica iz Srbije.

– Imala sam mnogo komentara na pjesmu “Ale, ale”, koju je u srpskoj verziji objavio drugi “umjetnik”. Obavještavam javnost i svoje pratioce da nemam nikakva autorska prava nad ovom pjesmom, osim online korišćenja projekta moje objavljene verzije! Pjesmu nisam ja prodala i nisam bila svjesna ove činjenice! P. S. Da se ja ili moja produkcija pitamo, Srbija ili srpski umjetnik bi bio na dnu liste da im se proda pjesma – završila je svoj komentar Džensila, koja je objavila i skrinšot iz Mayinog spota, zbog čega je dobila mnoštvo pozitivnih komentara svojih pratilaca.

(Express/ Kurir)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima