fbpx

NAKON RASKIDA SA ISAKOM: Aleksandra Mladenović spremna da postane majka

od Urednik

Pjevačica Aleksandra Mladenović otkrila je kako je provela praznike u svom rodnom Žitorađu, sa roditeljima, bratom i njegovom djecom, ali je također priznala i da je spremna da se ostvari kao majka.

-Sad je sve ljepše otkako je brat dobio dječicu, svake godine su sve veći, razumiju, sve više se raduju tome, a i mi sa njima. U djetinjstvu je bilo isto kao i sada, samo je sada još radosnije jer nas je više, oni su mali, preslatki, prezanimljivi. Još nam je ljepše i interesantnije. A pamtim da je bilo prelijepo i tada, odlazak u crkvu, spremanje večere sa mamom… Zaista je bilo prelijepo, a bit će još ljepše kad i ja budem dobila bebu – rekla je ona, a potom dodala da jedva čeka onog pravog kako bi se ostvarila kao majka.

-Svakako da mi je odavno proradio taj majčinski instinkt, ja obožavam djecu, kad se pojavi pravi muškarac, desit će se i to.

Aleksandra je dodala da je Božić provela radno, ali da je to nije spriječilo da i ove godine bude prava domaćica i spremi sva tradicionalna jela sa svojom majkom.

-Ja sam došla kući 4. ili 5. odmah sam stavila onu kecelju, odmah sam počela sa mamom da spremam. Vjerovatno svi misle kad me vide da ne znam ni kafu da skuham, ali to stvarno nije tako, znam sve da spremam, zajedno sa mamom i snahom sam spremala. – ispričala je Mladenovićka u emisiji Premijera Vikend Specijal.

(Express/Alo)

Izvor

Možda vam se sviđa

O nama

cropped-LogoBH.png

Bosanskohercegovački internet portal!

@2023 BH Portal – Sva prava zadržana. Designed and Developed by RBI.