fbpx
Zanimljivosti

NAKON POMIRENJA I PRELASKA NA ISLAM: Dejan Dragojević se uz emotivnu fotografiju javno obratio ocu

Dejan Dragojević, nakon pobjede u petoj sezoni rijalitija ”Zadruga” i razvoda od Dalile Dragojević, uspio je da izgladi odnose sa svojom porodicom, te svakodnevno pokazuje kako se drže zajedno.

Naime, on je podijelio fotografiju sa ocem i bratom Davidom Dragojevićem i u opisu fotografije se javno obratio svom ocu i uzoru.

– Naš vaspitač, uzor. Tata koji je za poželjeti. Poštenijeg i boljeg čovjeka niste upoznali. Čovjek koji je 24h nasmijan i vrijedan. Tata i mama su zaslužni za to što smo odrasli u kvalitetu života imali ili nemali ostali smo isti. Ljudi kad nas vide misle da zato što smo popularni i što smo iz svijeta medija da smo poput drugih, e pa nismo, mi smo i dalje isti likovi iz Veternika koji su sretni i sa kokicama i parčetom hljeba, svakog pozdrave i svakom se zahvale. Sve polazi iz kuće. Svaki put kada imate viška vremena provedite sa porodicom. Tu je spas. Iskoristi svaki trenutak život jer je jedan. Zahvalite se što ste vaspitani i normalni u ovom ludom vremenu – napisao je on.

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima