fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

Nakon dva mjeseca braka preminuo joj suprug na rukama, a nikada ne biste pogodili koje je godište

Pjevačica narodne glazbe, Goga Sekulić, već je desetljećima prisutna na estradnom nebu Balkana. Njena biografija je itekako impresivna, a zbog svojih pjesama, zavidnog fizičkog izgleda, ali i privatnog života često je pod budnim okom regionalnih medija.

Prvi album snimila je 2000. godine, a pjesma ‘Ljubavnica’ vrlo je brzo osvojila simpatije publike. Potom je uslijedio još jedan bezvremenski hit pod nazivom ‘I lepša i bolja’ koji je izdala 2001. godine.

Nakon nekoliko godina, njena je karijera dostigla nevjerojatan uspjeh. Sve se dogodilo kad je izbacila album pod nazivom ‘Gaćice’, a istoimena pjesma ju je vinula u nebesa estradnog svijeta u kojem je definitivno ostavila neizbrisiv trag.

Goga se 2013. udala za Igora Ramovića koji je, nažalost, preminuo od raka gušterače nakon samo dva mjeseca braka. Pjevačici je suprug izdahnuo na rukama nakon čega je ona postala udovica sa samo 36 godina.

Nakon toga je ponovno uplovila u bračnu luku, no Goga i 15 godina mlađi Uroš Domanović s kojim ima sina razveli su se u martu 2022. godine nakon šest godina braka.

Sudjelovala je u više reality showova, ali je najupečatljivije bilo sudjelovanje u ‘Farmi 6’ gdje je ušla s tajnim zadatkom, a izašla za samo 24 sata zbog fizičkog nasilja koje je dovelo do diskvalifikacije. Od samog pojavljivanja na sceni javnost je najviše intrigiralo njeno porijeklo, kao i godište. Naime, pjevačica je rođena u Crnoj Gori u gradu Pljevlja, 1977. godine što znači da ima 47 godina.

(Express / Scena.story)

Izvor

Izdvojeno

Magazin

Dvije mlade zvijezde Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica i Zorana Mićanović svojim glasovnim sposobnostima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a sada su spremile iznenađenje za...

Biznis

Ljeto je stiglo, a s njim i dugo očekivani godišnji odmori. Prije nego što krenete na more i uživate u ljetnim radostima, pobrinite se...

Vijesti

Jedan od učesnika Marša mira danas je preminuo na lokalitetu Buljima, saznaje Klix.ba. Učesnici Marša mira koračaju prema Potočarima, a nažalost ovogodišnji pohod je...

Biznis

Azijsko-pacifička tržišta bila su u porastu u utorak, nakon S&P 500 a Nasdaq Composite zatvorio je na rekordno visokim nivoima tokom noći, s japanskim...