fbpx

NAKON DARKOVOG PRIZNANJA DA JE VARAO BIVŠE: Oglasila se Barbara Bobak

od Urednik

Iako je jedna od najpopualarnijih pjevačica, ljubavni život Barbare Bobak neprestano intrigira javnst, posebno od kada je raskinula sa Darkom Lazićem.

A kako je Darko nedavno u jednoj emisiji priznao da je varao sve bivše djevojke, Barbara je prokomentirala njegovu izjavu.

– Nisam gledala, iskreno nisam imala vremena, baš sam puno radila prošle nedjelje. Ja mislim da me nije varao, a i ako jeste sa ove distance je potpuno nevažno – rekla je Barbara i otkrila da li je bivšem vjereniku čestitila svadbu.

– Pa nisam, nas ne vezuje ništa, nismo mi u kontaktu i samim tim nema ni potrebe da čestitam, ali evo čestitam ovim putem i želim sve najbolje. Nešto sam malo „ukačila“ po novinama što sam vidjela, ali nema šta, lijepo je to kad se ljudi vjenčavaju, udaju žene, to je super sve.

Na pitanje, da li je od onih djevojaka koje sebe i svoj posao zapostavljaju kada su zauzete, pjevačica je poručila:

– Prosto nekako već dosta vremena uopšte nisam zainteresovana, to mi je skroz marginalna sfera jer sam se posvetila karijeri. Sad, da li bi mene neko ometao u tome ili ne – nevažno je. Ako je pored tebe neko ko te voli to je super i to je izvanredna stvar, ali ja trenutno nisam zainteresovana za to prosto jer nisam, nemam neki određeni razlog, piše Telegraf.

Izvor

Možda vam se sviđa

O nama

cropped-LogoBH.png

Bosanskohercegovački internet portal!

@2023 BH Portal – Sva prava zadržana. Designed and Developed by RBI.