fbpx
Vijesti

NAJŽEŠĆI SEKS U SRBIJANSKOM RIJALITIJU: Zbog akcije bez blama Jelene Golubović javnost ostala u šoku

Kontroverzna rediteljka Jelena Golubović, dvostruka pobjednica Farme, učesnica i Parova, ponovo je odlučila da pomrsi svojim ekscentričnim ponašanjem i ispadima konce takmičarima Zadruge 6.

Već prilikom ulaska u Šimanovce, Golubovićka je napravila scenu valjajući se po betonu, pravila most, dizala suknju, izuvala se, govorila da je Pepeljuga bez princa i sedmoj sili slala poljupce. Već prvu noć u Bijeloj kući posvađala se sa cimerima, a Maju Marinković je svu ispolivala.

Rediteljka je odlučila, izgleda, da povrati staru slavu, pa je, baš kao i u prethodnim rijalitijima, svukla majicu i pokazala gole grudi. Ovo može biti uvod i u još kontroverznije ponašanje, moguće je da Jelena planira da bude intimna sa nekim od cimera, baš kao što se desilo i u Farmi 5, kada je u štali imala seks sa pjevačem Čupom Kalačem.

Njihov odnos u štali zabilježile su kamere, a ovaj snimak nikad nije emitovan. Ljubavni čin dogodio se poslije jedne žurke na kojoj se Jelena razvalila od alkohola, a pošto je bila sluga te nedjelje, morala je da spava u štali. Čupo ju je nešto kasnije, poprilično trijezan, posjetio.

Čupo: Hoćeš da spavam s tobom, ili da idem?

Jelena: Hoću da spavaš sa mnom, ali da spavamo i da me ugriješ jer ću umrijeti od hladnoće… Gdje ćeš?

Čupo: Idem, ti si umrla odavno…

Jelena: A vidiš što se tresem od hladnoće…

Dok je Jelena zaplitala jezikom pokušavajući da ga privoli da legne kraj nje, Čupo je pjevao: „Ja volim život, kafane i žene, poslednji boem…“ A onda se uvukao ispod deke. Pa ustao. Zaboravio je da skine pantalone. Onako u gaćama, naskačio je na svoju dragu.

Jelena: Hvala bogu, sad mi je toplije. Oooo, jaoooo… Aaaa, nježno… Polako, molim te… Još malo mi je hladno… Ugrij me, ali polako…

Čupo: Natenane, je li?

Jelena: Ta kosa mi ulazi u usta…

Čupo: A?

Dok ga je Jelena molila da bude nježan, Čupo je bivao sve grublji. A muhe zunzare su ih nadlijetale…

Jelena: Aaaa, joj, pa šta ti je? Nisi bio agresivan tako.

Čupo: Šta si rekla?

Jelena: Aaaaa, a zašto me pecka? Kad ga staviš pecka me. Jesi ga oprao?

Čupo: Šta?

Jelena: Jesi ga oprao?

Čupo: Jesam.

A onda je najednom i Jelena podivljala. Počela je Čupu iz sve snage da udara po goloj zadnjici. On je prvo trpio, da bi potom u nekoliko navrata pokušao da joj skloni ruke. Ipak, ona bi se svaki put izborila da ga još jednom pljesne.

Jelena: Moraš jače! Još, još, još, još, još (pljeska ga) Jače, jes, aaa, još, aaaa…

Čupo: Oćeš još?

Jelena: Aaaaaa, spusti mi nogu, ne volim taj položaj, spusti mi nogu, molim te!

Kad je obavio posao, Čupo je zapjevao.

(Express/Kurir)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima