fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Biznis

Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Tershouse, SOFFY, Salax…

Posjetite boljiposao.com kako biste pronašli svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija koje su otvorene samo za vas ove sedmice!

Tershouse traži osobu za poziciju Office managera u Sarajevu. Poslovi uključuju administrativne zadatke poput vođenja faktura, nabavke kancelarijskih potrepština, organizacije pošte i sudjelovanje na timskim sastancima. Prijavite se putem linka do 19.7.2024.

Firma Geomet d.o.o. iz Olova traži građevinskog inženjera (m/ž) s VSS diplomom građevinskog fakulteta i minimalno 3 godine iskustva, poželjno u rudnicima. Potrebno je poznavanje AutoCada i MS Officea, vozačka dozvola B kategorije, te sposobnost timskog rada i samostalnog planiranja. Nude se stabilna primanja, rad na izazovnim projektima i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 24.7.2024.

SOFFY d.o.o. Sarajevo traži Montera pločastog namještaja (m/ž) za rad u Sarajevu. Nudi se rad u prijatnom okruženju s mogućnošću napredovanja i zaposlenja na pola radnog vremena. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Salax d.o.o. iz Črnomelja, Slovenija, traži više kandidata za poziciju Radnika u proizvodnji (m/ž). Nudi se dugoročan posao direktno preko poduzeća s probnim rokom od tri mjeseca, redovita plaća prema kolektivnom ugovoru s stimulativnim dodacima i nagradama za dobro obavljen posao. Prijavite se putem linka 5.7.2024.

Jurčič & Co. traži Radnika u auto-praonici (m/ž) za čišćenje teretnih vozila i prikolica. Nude se zaposlenje na određeno vrijeme s mogućnošću produženja, puno radno vrijeme u dvokratnoj smjeni te redovna i stimulativna plaća. Prijavite se putem linka do 10.7.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!

 

Izvor

Izdvojeno

Zanimljivosti

Jelena Karleuša je otputovala u Atinu, gdje je iznajmila vilu na obali mora u sklopu najluksuznijeg hotela s pet zvjezdica. Kako prenose srbijanski mediji,...

Magazin

Kćerka Zdravka Čolića, Una Čolić, nerijetko na društvenim mrežama objavi provokativnu fotografiju zbog koje njeni pratioci ne ostaju ravnodušni. Una je sada objavila fotografiju...

Sport

Skokovi u vodu “Bentbaša Cliff Diving” postali su prepoznatljiv brend Grada Sarajeva, a ove godine takmičenje je zakazano za nedjelju, 4. august.  “Uveliko traju...

Zanimljivosti

Pjevačica Lidija Bačić (38) ovoga ljeta radi punom parom. Čeka je niz koncerata diljem Hrvatske, a predah od pjevanja uzela je opuštajući se uz...