fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Biznis

Najbolji poslovi sedmice: Pogledajte ko sve traži radnike

Posjetite boljiposao.com i pronađite svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 5 atraktivnih pozicija otvorenih samo za vas ove sedmice!

SOFFY d.o.o. Sarajevo traži Dostavljača pločastog i tapaciranog namještaja (m/ž) u Sarajevu. Potrebno je iskustvo na sličnim poslovima, vozačka dozvola B kategorije, snalažljivost, odgovornost i radna etika. Nudi se plata od 1200 KM do 1500 KM neto, zavisno od iskustva, uz radno vrijeme od 8 sati dnevno. Prijavite se putem linka do 20.7.2024.

tershouse traži Office managera (m/ž) u Sarajevu. Posao uključuje administrativne zadatke poput vođenja faktura i izvještaja, organizaciju nabavke kancelarijskog materijala te upravljanje poštom i telefonskim pozivima. Potrebne su organizacijske vještine, ljubav prema detaljima i dobra komunikacija. Prijavite se putem linka do 19.7.2024.

Intersport BH d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Sarajevu. Posao uključuje rad u dinamičnom sportskom maloprodajnom okruženju s mogućnošću stalnog usavršavanja. Prijavite se putem linka do 17.7.2024.

Only One Chinese Restaurant traži Pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) za rad u Sarajevu. Nudi se rad u profesionalnom kolektivu uz odlične uslove rada. Kandidati trebaju poznavati higijenske standarde, biti odgovorni, ljubazni i sposobni za rad u timu. Prijavite se putem linka do 1.8.2024.

Euromix-beton d.o.o. traži Rukovodioca sektora proizvodnje betona (m/ž) za rad u Crnoj Gori. Kandidati moraju imati visoku stručnu spremu tehničkog usmjerenja (građevinski smjer) i najmanje pet godina radnog iskustva na sličnim poslovima. Nudi se dinamično radno okruženje uz mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 27.7.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!

Izvor

Izdvojeno

Magazin

Dvije mlade zvijezde Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica i Zorana Mićanović svojim glasovnim sposobnostima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a sada su spremile iznenađenje za...

Biznis

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić i ministar za privredu Samir Šibonjić razgovarali su s menadžmentom Zeničkog privrednog sajma ZEPS, koji će se, nakon pet...

Zanimljivosti

Nakon petogodišnje stanke Plavi Orkestar je prošlog vikenda oduševio publiku u Slavonskom Brodu, a koncert je bio tek početak njihove ljetne turneje koja uključuje...

Magazin

Ivana Šašić razvela se od supruga jer ga je uhvatila u prevari, a sada je iznijela svoje mišljenje o ženama koje, iako znaju da...