fbpx
Zanimljivosti

Na proslavi u Zagrebu pretukao bend i zaradio kaznu od 3.000 eura

Četiri osobe (24, 24, 30 i 48 godina starosti) su osuđene zbog fizičkog napada na članove benda i goste na proslavi krštenja djeteta u restoranu Spare Ribs Grill na Rudeškoj cesti u Zagrebu.

Otac djeteta, Stjepan (30), dobio je kaznu zatvora od 13 mjeseci, od čega je šest mjeseci uslovno. Danijel (24) osuđen je na devet mjeseci zatvora, Petar (24) na devet mjeseci zatvora, dok je Mijo (48) osuđen na osam mjeseci uslovnog zatvora.

Osim kazni zatvora, četvorka mora platiti 3000 eura odštete bendu i 100 eura pjevačici. Također, dužni su podmiriti i 900 eura troškova kaznenog postupka.

Prema presudi, Stjepan je na toj večeri počeo vikati na pjevačicu benda i nazivati je pogrdnim riječima. Također je fizički napao opremu benda, udarajući rukama po mikrofonu i nogama po stalku za zvučniku. Ubrzo su mu se pridružili Petar i Danijel, koji su također udarali po opremi i instrumentima benda i bacali ih na pod.

Kada su članovi benda prigovorili zbog ovakvog ponašanja, Danijel je napao voditelja benda udarivši ga u glavu. Stjepan, Petar i Mijo su potom fizički napali goste restorana, oborili ih na pod i nasilno ih udarali. Na kraju, voditelj benda zadobio je povrede uključujući prijelom nosnih kostiju i nosne pregrade s krvarenjem u nosnu šupljinu, dok su i drugi gosti pretrpjeli povrede uključujući krvne podljeve i ogrebotine.

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Možda vas zanima