fbpx
Svijet

Na graničnom prijelazu između Srbije i Crne Gore zaplijenjeno pola tone kokaina

Srbijanska policija je na Gostunu, graničnom prijelazu s Crnom Gorom, prilikom pregleda cisterne pronašla oko 500 kilograma kokaina.

Tom prilikom uhićen je srbijanski državljanin Miroslava Đurić iz Loznice, koji ima registriranu firmu u Danilovgradu, a kod kojeg je u cisterni na izlazu iz Crne Gore pronađeno oko 500 kilograma kokaina, prenose crnogorski mediji.

Crnogorska Agencija za nacionalnu sigurnost (ANB) u suradnji s kolegama u Srbiji provjerava tvrtku “Royal šped” čije je sjedište u Bandićima, a u čijoj su cisterni pronašli milijunski tovar kokaina te se trenutno obavljaju operativne provjere i cisterna je odvezena na precizno vaganje tovara.

Kamion je, kako tvrdi izvor crnogorskih “Vijesti”, u Crnu Goru ušao 4. ožujka kada je isporučio plin za tvrtku “Petrol”.

U registru Privrednog suda tvrtka “Royal šped” je osnovana 2. lipnja 2021. godine, za prijevoz tereta, s ukupnim kapitalom od jednog eura, a vlasnik i osnivač je srpski državljanin Miroslav Đurić s prebivalištem u Danilovgradu.

Prošle godine tvrtka je imala mali promet, sudeći prema financijskom iskazu predanom Upravi prihoda i carina, navode crnogorski mediji.

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima