fbpx
Vijesti

Na Grandovoj sceni saznali spol djeteta, a sada je priznao “Mislio sam da će biti djevojčica”

Takmičar „Zvezda Granda“ Nenad Kostov iz Niša uspio je da se plasira u sljedeći krug, a sa medijima podijelio je prve ustike nakon nastupa.

– Vodim se time da uvijek može bolje, kao što i može. S obzirom da sam prehlađen trebalo mi je dva minuta, tj. cijela prva pjesma da se taj glas otvori. S druge strane rezulatati su super. Šest glasova, više nego što sam očekivao. U sljedećem krugu moraću da budem još bolji – priznao je kandidat.

Osim dobrog pjevanja koje je nagrađeno maksimalnim brojem glasova, Nenadov nastup obilježio je trenutak kada je takmičar na sceni saznao spol djeteta.

– To je danas popularno, mi bismo to svakako snimili kod kuće, u restoranu, bilo gdje. Vremenski period je bio dovoljno kratak. Prošle nedelje je supruga saznala spol, a onda smo se dogovorili sa Sašom Popoviće i organizatorima da to sporovedemo u jedno lijepo djelo na sceni. Nadam se da će se to svidjeti ljudima – objasnio je Kostov.

Takmičar je u sretnom braku iz koga već ima dvoje djece.

– Sin ima četiri godine, a kćerkica tri. Zovu se Kosta i Kalina. Još su mali, ali ćemo ih dovesti ovdje da vide sve ovo. Velika je to obaveza, moralo bi da nas dođe nekoliko iz porodice da bi sve bilo kako treba i da bi neko mogao da im se posveti. Neka takmičenje odmakne malo, pa da možemo da se organizujemo – rekao je Nenad.

Kako supruga podnosi njegovo takmičenje s obzirom da je trudna i da li se mnogo stresira.

– Moram priznati da se stresira, vidio sam joj to u očima. Ona mi je istovremeno najveća podrška. Mogu da kažem i jedina podrška. Ne kažem da me i drugi ne podržavaju, ali nije dovoljno da ti neko samo poželi sreću. Hvala im na tome, ali treba neko i da vas spremi, da možete da se oslonite u svako doba dana i noći, ona je van konkurencije. Vjerovatno sve podnosi isto kao i ja samo što ona to skriva – otkrio je aktuelni takmičar „Zvezda Granda“.

Foto: Printscreen

Nenad nam je priznao da je očekivao djevojčicu, ali da mu spol djeteta ni najmanje nije bitan.

– Mislio sam da će biti djevojčica. Rjeđi su slučajevi da bude sin, djevojčica, pa opet sin. Sama statistika to pokazuje. Mislio sam da su veće šanse da bude djevojčica, ali ne znam šta da vam kažem, sin. Dva sina – rekao je presretni otac.

Nakon što je saznao spol djeteta, takmičar je na sceni djelovao hladno i zbunjeno, pa smo morali da ga pitamo zbog čega se to deslio.

– Inače ne znam da reagujem na pravi način. Ne znam da se iznenadim onako kako treba. Najvjerovatnije ću tek sutra da budem svjestan da ću da dobijem još jednog sina. Zaista nisam znao do sada spol djeteta, sedmicu dana sam izdržao, ali sam želio da sprovedem ovu zamisao u djelo. Smatrao sam da će na sceni biti sjajna žurka kao što je i bila. Mogla je da mi bude i drugačija reakcija, ali ovo je bilo sasvim prirodno – rekao je kandidat.

(express/grandonline)

Izvor

Oznake: Vijesti

Vezani članci