fbpx
Sport

Mulalić o ugovoru Santosa: Željo je dobar “švedski stol”, mora biti realan

Trener Željezničara Edis Mulalić je na konferenciji za medije nakon pobjede nad Slogom (4:1) odgovarao na zanimljiva pitanja.

Jedno se ticalo ugovora Santosa Clerismarija, koji je danas još jednom zablistao.

Njegov ugovor ističe na ljeto, a i dalje ga nije produžio i sve je veća bojazan da će Brazilac napustiti Grbavicu, i to besplatno.

No, Mulalićev odgovor će sigurno ohrabriti navijače, pošto je rekao da misli da će na kraju obje strane biti zadovoljne.

“Santos je kvalitetan igrač, on sam po sebi. U fazi je pregovora i mislim da će na kraju obje strane biti zadovoljne. On mora da zna da je Željo dobar švedski stol, svako voli da dođe i da uzme malo od njega. Mislim da će se dogovoriti jer i mi smo njega doveli i prezentovali, ne podcjenjujući Rudar Prijedor. Ako bude zdrav, moći će naći dobar klub. Mi smo ga prezentovali javnosti na najbolji način, on mora biti realan, nije bio u Rudaru standardan kad su oni ispali iz lige, treba biti realan i on i mi, ali mislim da se to treba završiti dobro”, rekao je Mulalić.

Otkrio je i da je igračima rekao “svašta” na pauzi između dva poluvremena.

“Svašta sam rekao igračima na poluvremenu, prvi dio smo kasnili u pritisku na Slogu, pojedinačno smo loše radili neke stvari. Promijenili smo neke stvari, to je urodilo plodom. Da ne govorim sve šta sam govorio, svašta je bilo“, istakao je popularni Sablja.

The post Mulalić o ugovoru Santosa: Željo je dobar “švedski stol”, mora biti realan appeared first on SPORT CENTAR.

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima