fbpx
Vijesti

MOŽE LI POTRESNIJE? Majka pokojne Kike pročitala posljednju kćerkinu poruku

Kikina majka Nataša Đukić je gostujući u jednoj emisiji pročitala je poruke koje je dobila od svoje pokojne kćerke.

Sa velikom tugom i bolom u glasu, Nataša je ustupila voditelju da pročita poruku koju je dobila od svoje pokojne kćerke na svoj rođendan što je ujedno bila i posljednja poruka.

Poruka je glasila ovako:

-Hvala ti što si se naporno trudila i što se trudiš da se svakog dana budim sa osmijehom na licu. Hvala ti što si dala veliku podršku mom kanalu i mojim klipovima. Ti si mi najveća podrška, ne zaboravi koliko puta sam ti rekla da ću ti vratiti sve ono što ti radiš za mene. Jednog dana ću te učiniti najponosnijom mamom na svijetu. Ostalo ću napisati u poruci. Sretan rođendan kraljice, volim te. Ti si najbolja mama na svijetu – glasila je Kikina poruka

Sa suzama u očima, Nataša je otkrila da je ona često dobijala od svoje kćerke ovakve poruke.

-Te njene emotivne poruke, ima ih i rukom pisane. Uvijek mi je ostavljala poruke, uvijek se trudila da me razveseli na bilo koji način. Od malih nogu je govorila da ću biti ponosna na nju, ona će za mene da živi uvijek. Bez obzira što je tuga ogromna, svaki dan otvorim neki njeni klip i smijem se. Srce mi je ispunjeno kada dobijem i poruke od njenih fanova, pa čak i od roditelja njenih fanova – rekla je Nataša Đukić.

(Express/Espreso)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima