fbpx
Zanimljivosti

MISTERIOZNE SMRTI PJEVAČA: Ko se ubio, a ko je ubijen… šokantne tvrdnje očevidaca

Iz godine u godinu, novinski stupci dotiču temu misterioze smrti popularnih pjevača. Tako se počne i završi pomen na prerano ugašene živote. Tvrdnje pojedinaca, samo potaknu na razmišljanje. Šta je istina, a šta ne!

Tako je, recimo, od 1994 godine poslije smrti, Gorana Ipeta Ivandića (39), ostala “zapečaćena” istina. On je pronađen mrtav ispred hotela “Metropol”. Neki kažu, da je počinio samoubistvo skokom sa 6 sprata hotela. Neki tvrde da je pao, a većina da je bačen iz hotelske sobe. Kažu, otvorio vrata, u pogrešno vrijeme, pogrešnim osobama. I to ostaje javna tajna.

Osobe bliske legendarnom bubnjaru, tvrde da je on bio jaka ličnost te, da to nikada ne bi učinio. Snimljen je 2011. godine dokumentarac o Ipetu “Izgubljeno dugme” . Rađene emisije na tu temu koje kažu ” Neko nije bio spreman čuti istinu o “Bijelom dugmetu”.

I popularni pjevač narodne muzike, Dušan Duško Kostić (43) iza sebe je ostavio te, 1996. misteriju. Navodno je skočio u Dunav sa Pančevačkog mosta. Nikada njegovo tijelo nije pronađeno. Ostavio torbicu sa ličnim dokumenrima na mostu, koje njegova supruga Nevenka nikada nije vidjela. Prema njenim tvrdnjama, dosta nelogičnosti u ovom slučaju koji je obavijen velom tajne. A on nestao! Priče na temu ovog tragičnog slučaja, daleko otišle, do tvrdnje, kako je lažirao smrt i pobjegao .

Poznati autor i pjevač, Rođa Raičević u 45 godini života, 2001. godine, gubi život! Objašnjenje vezano za njegovu smrt je stiglo od drugara koji su bili u njegovom stanu. Kazali su, kako se predozirao heroinom. Nisu mu na vrijeme ubrizgali rastvor soli i vode. I sve skončao sa tom pričom. Izvori bliski Rođi tvrde, kako je bio protivnik opijata i poroka uopšte. Naročite, sumnje “zahuktale” su se spoznajom, krađe sveske sa Rođinim pjesmama istu noć. Tvrde mnogi estradnjaci da znaju ko se proslavio sa tim pjesmama. Svi tvrde ali, bez javnog i konkretnog istupa. Sve nešto u “rukavicama”. Sve umotano u nedovršenost i nedorečenost. Osobe bliske njemu i saradnici, ostaju pri t radnji da je uzrok smrti ovog Nikšićanina, čista teorija nagađanja.

Prerani odlazak, popularnog dvadesetšestogodišnjeg Toše Proeskog 2007. godine, osim tuge donijela je brojne tvrdnje. Vele, nije poginu kod Nove Gradiške pa se pitaju, gdje je kamion i vozač koji je vinovnik udesa. Zašto nije bilo identifikacije, obdukcije, zašto je tijelo stavljeno u drveni kovčeg, koji je zavaren u limeni sanduk…Nadovezuju se do tvrdnje da je ubijen od strane kriminalnih klanova, političkih mafijaša,d o mogućnosti uklete ceste i neobjašnjivih pojava na njoj.

Iznose se svakojake teorije zavjere, misterije, pretpostavke na ubistva. No, ono što je činjenica njih više nema.I to je jedina tužna istina.

(Express)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima