fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

MIRZA SELIMOVIĆ POSVETIO PJESMU PREMINULOJ MAJCI: Sve i da padnem ti bi rane te izliječila, rođena moja jedina

Mirza Selimović danas je objavio pjesmu koju je posvetio nedavno preminuloj majci. U emotivnoj numeri opisaoje  osjećanja koja su mu se rađala tokom odrastanja, kao i sada, a dirljive riječi pogađaju pravo u dušu.

– Sve i da padnem ti bi rane te izliječila, rođena moja jedina. Mojoj majci. (1967-2024) – napisao je Mirza na svom Instagram profilu.

Zbog toga i ne čude izuzetno emotivne reakcije ispod videa sa ovom novom Mirzinom pjesmom, a doživljaji numere teško su opisivi u svega nekoliko riječi.

Mirza Selimović je uz numeru objavio i video u kojem se smjenjuju slike iz djetinjstva i slike majke, a cjelokupan doživljaj mnogima je natjerao suze na oči.

– Dragi naš Mirza slušam ovu pjesmu i plačem.. Tvoja majka je bila jedna predivna i predobra žena, naša pahuljica nežna i prelijepa … Kažu da čovjek kad ode na onaj svijet, ostane upamćen samo po dobrim djelima i ljubavi koju je pružio drugima, a sjećanje na njih drži ih stalno blizu nas, napisao je jedan fan.

“Tvoja majka je ostavila mnogo ljubavi i dobrote iza sebe, a njeno najveće dobro djelo koje je svima nama ostavila si ti koji nam širiš ljubav kroz svoje pjesme. Hvala joj u ime svih nas koji te volimo. A ti si najljepši poklon darovao svojoj majci ovom pjesmom i ona će kroz nju večno da živi. Tebi svaka čast, jer trebalo je skupiti snagu i ovo otpjevati. Ja vjerujem da te tvoja mama sad gleda i da je ponosna na tebe, dio je jednog podužeg i iskrenog komentara.

Ispod videa se nastavljaju poruke podrške i vrlo emotivni opisi osjećanja koje ova pjesma budi.

Podsjetimo, prije nepuna dva mjeseca Mirza Selimović se oglasio se tužnim vijestima i saopštio da mu je preminula majka.

Izvor

Izdvojeno

Magazin

Dvije mlade zvijezde Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica i Zorana Mićanović svojim glasovnim sposobnostima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a sada su spremile iznenađenje za...

Biznis

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić i ministar za privredu Samir Šibonjić razgovarali su s menadžmentom Zeničkog privrednog sajma ZEPS, koji će se, nakon pet...

Zanimljivosti

Nakon petogodišnje stanke Plavi Orkestar je prošlog vikenda oduševio publiku u Slavonskom Brodu, a koncert je bio tek početak njihove ljetne turneje koja uključuje...

Magazin

Ivana Šašić razvela se od supruga jer ga je uhvatila u prevari, a sada je iznijela svoje mišljenje o ženama koje, iako znaju da...