fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vijesti

Miralem Huremović nosilac liste OO SDA Kalesija za vijeće – NEON Televizija

Nosilac liste SDA Kalesija za Općinsko vijeće Kalesija je Miralem Huremović iz Prnjavora, trenutni potpredsjednik SDA Kalesija i dugogodišnji član SDA, odlučeno je na petoj redovnoj sjednici Izvršnog odbora SDA Kalesija.

Ostatak liste će biti javno objavljen po potvrđivanju iste od strane Centrale SDA, odnosno Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine,katu iz SDA Kalesija.

“Miralem Huremović, diplomirani pravnik trenutni je savjetnik direktora Zavod zdravstvenog osiguranja Tuzalsnkog kantona.

Završio je Gimnaziju Meša Selimović, te Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu, a trenutno je magistrant na Pravnom fakultetu Univerziteta u Tuzli, na usmjerenju upravno pravo.

Osim kao zaposlenika Zavoda zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona, gdje se dokazao kao susretljiv za sve građane Kalesije i kao dostupan zajednici, javnosti je poznat kao veoma aktivan u kroz rad u fudbaskom i biciklističkom klubu, u nevladinom sektoru, ali i u Medžlisu islamske zajednice Kalesija kao dopredsjedavajući Skupštine.

Zaposlen u Zavodu zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona od 24.06.2008. godine. ” Pise između ostalog na stranici kalesijski SDA.

Izvor

Izdvojeno

Zanimljivosti

Jelena Karleuša je otputovala u Atinu, gdje je iznajmila vilu na obali mora u sklopu najluksuznijeg hotela s pet zvjezdica. Kako prenose srbijanski mediji,...

Magazin

Kćerka Zdravka Čolića, Una Čolić, nerijetko na društvenim mrežama objavi provokativnu fotografiju zbog koje njeni pratioci ne ostaju ravnodušni. Una je sada objavila fotografiju...

Sport

Skokovi u vodu “Bentbaša Cliff Diving” postali su prepoznatljiv brend Grada Sarajeva, a ove godine takmičenje je zakazano za nedjelju, 4. august.  “Uveliko traju...

Zanimljivosti

Pjevačica Lidija Bačić (38) ovoga ljeta radi punom parom. Čeka je niz koncerata diljem Hrvatske, a predah od pjevanja uzela je opuštajući se uz...