fbpx
Zanimljivosti

MILICA PAVLOVIĆ UHVAĆENA NA PIJACI U ZAGREBU: Prošetala u trenerci i bez šminke

Za manje od deset dana, Milica Pavlović održaće koncert u hali „Čair“ u Nišu koji je prvi na listi sprektakla koje priprema za ovu godinu.

Budući da je Pavlovićeva poznata kao veliki profesionalac i neko ko je veoma posvećen svojoj karijeri, za ovaj projekat se uveliko sprema, a pored proba sa bendom, vrijedno radi na scenskom nastupu koji uključuje koreografije, plesače ali i nevjerovatan multimedijalni materijal.

U jeku priprema za spektakl, seksi senjorita je često boravi u Zagrebu koji je na nju odavno ostavio prelijep ustisak, a sada je sve iznenadila kako je posebno oduševljava jedna pijaca koju svaki put posjeti.

U sasvim običnom izdanju, trenerci, i sa naočalama Milica je prošetala glavnim gradom Hrvatske i uživala u omiljenim predijelima.

– Vjerovali vi meni ili ne, ali od prvog momenta kada sam došla u Zagreb došla sam na ovu pijacu i obožavam je– snimila je Milica prelijepe kadrove mjesta kojim je opčinjena, nakon čega je pokazala i šta je pazarila.

Ona je prikazala tezgu sa koštunjavim u suhim voćem koja joj se posebno dopala i na kojoj je kupila mnoštvo grickalica kojima podiže enrgiju tokom proba za nastupe koji slijede.

(Express/ Grand)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima