fbpx
Vijesti

Milica Dabović se slikala u vešu, pa poručila bivšem: Nisi mangup nego klošar

Bivša košarkašica Milica Dabović raskinula je devetomjesečnu vezu s dečkom Milanom Cvetkovićem, vjenčanim kumom Darka Lazića i Ana Sević, o čemu je obavijestila svoje pratioce putem Instagrama.

Ona je otkrila i da je rastanak uslijedio jer njen partner nije mogao da se odrekne poroka.

A da je boli raskid, Milica pokazuje na društvenim mrežama svakodnevno.

Sada je na jednoj aplikaciji objavila fotografiju na kojoj pozira u donjem vešu, uz poruku bivšem.

“Kolika p***a moraš biti da dozvoliš da ti alkohol posisa svu pamet ovog svijeta… Da te nema danima, da pljuneš na ljubav. Da zgaziš na ženu koja te voljela. Kaže – mangup, ne, klošar prijatelju, klošar – napisala je ona ispod fotografije.

Podsjetimo, Milica je nedavno otkrila da su razlog rastanka njegovi poroci od kojih ona nije mogla da ga odvoji.

-Došla sam u Beograd, razišla sam se od Milana. Za devet mjeseci nisam uspjela da pobijedim nijedan njegov porok, a ogromni su. Trudila sam se svim silama da spasim čovjeka koga neizmjerno volim, ali nisam uspjela. Nešto drugo je bilo jače od nas dvoje, milila sam da je naša ljubav za cijeli život – počela je Milica i nastavila:

-Kako narod kaže, nisam uspjela da spasim njega, ali sam uspjela da spasim sebe. Kao da se opet grcam u svojoj emociji, ali život ide dalje, važno je na kraju da sam ostala ono što jesam, da sam pametnija, iskusnija, i da sam pri zdravoj svijesti i zdravoj pameti donijela pravu odluku – rekla je Dabovićeva za Kurir.

Izvor

Oznake: Showbiz

Možda vas zanima