fbpx
Vijesti

Milan Tegeltija “opleo” po Jeleni Trivić: Opoziciju je pomnožila s nulom, ona je…

Jelena Trivić je bila zajednički kandidat opozicije u RS-u za predsjednika ovog entitera. Nakon što je izgubila u utrci od Milorada Dodika napustila je PDP i osnovala novu stranku, Narodni front.

Očekivalo se da će, u koordinaciji sa ostalim opozicionim strankama, raditi na slabljenju uticaja vladajućeg SNSD-a. Međutim, za sada je uspjela samo od sbe otjerati ostale opozicione stranke. Prvo je iazzvala ljutnju Nebojše Vukanovića, ne pozvavši ga na konvenciju svoje nove stranke, a sada je uspjela od sebe udaljiti i SDS, preotevši im zastupnika u Narodnoj skupštini RS-a Aleksandra Trninića.

Njene postupke prokometarisao je i savjetnik predsjednik RS Milan Tegeltija.

– Jelena Trivić na opoziciono političko tkivo u Republici Srpskoj ima  efekat političkog virusa. Opozocione stranke su povlađujući njenoj ličnoj sujeti  i ambiciji u pokušaju da iskoriste njenu ambiciju za vlastite interese ustvari hranile taj virus koji ih sada razara iznutra. Jelena Trivić je jednostavno sve opozicione partije uključujući i Vukanovića jednostavno pomnožila s nulom, objavio je Tegeltija.

Izvor

Oznake: ,

Možda vas zanima