fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vijesti

Mila Kunis i Ešton Kučer u centru skandala: Podržali osuđenog silovatelja

Holivudski glumački par Ešton Kučer (Ashton Kutcher) i Mila Kunis našli su se na udaru kritika nakon što su američki mediji objelodanili da su pisali pisma podrške Deniju Mastersonu (Danny) prije nego što je u četvrtak osuđen na 30 godina doživotnog zatvora zbog silovanja.

Naim, Kučer i Kunis, koji su sa Mastersonom glumili u popularnom sitkomu “That ‘70s Show”, u svojim pismima, koja su objavila sudska reporterka iz Los Anđelesa Megan Kunif (Meghann Cuniff) i novinar Toni Ortega (Tony), garantirali su za Mastersona i molili sutkinju Šarlin Olmedo (Charlaine) da “bude popustljiva”.

Nisu oni jedini. Naime, čak 50 osoba su predale pisma podrške Mastersonu, koji je u maju osuđen po dvije tačke optužnice za silovanje.

– Iako sam svjestan da je u presudi proglašen krivim po dvije tačke silovanja i da žrtve imaju veliku želju za pravdom, nadam se da će moj testament o njegovom karakteru biti uzet u obzir pri izricanju kazne. Ne vjerujem da on predstavlja stalnu štetu društvu – napisao je Kučer, između ostalog.

Kunis je napisala da svim srcem jamči za izuzetan karakter Denija Mastersona i “ogroman pozitivan utjecaj koji je imao na mene i ljude oko sebe”.

– Njegova posvećenost vođenju života bez droge i istinska briga koju pruža drugima čine ga izvanrednim uzorom i prijateljem – napisala je Kunis.

Izvor

Izdvojeno

Magazin

Dvije mlade zvijezde Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica i Zorana Mićanović svojim glasovnim sposobnostima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a sada su spremile iznenađenje za...

Biznis

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić i ministar za privredu Samir Šibonjić razgovarali su s menadžmentom Zeničkog privrednog sajma ZEPS, koji će se, nakon pet...

Zanimljivosti

Nakon petogodišnje stanke Plavi Orkestar je prošlog vikenda oduševio publiku u Slavonskom Brodu, a koncert je bio tek početak njihove ljetne turneje koja uključuje...

Sport

Fudbalski klub Sarajevo putem društvenih mreža predstavio je novu domaću garnituru dresova njemačkog proizovđača Adidas u kojoj će nastupati igrači kluba sa Koševa u...