fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

Melanija Tramp se i dalje javno svađa sa bivšom najboljom drugaricom i sukob ne jenjava

Melanija Tramp u sredu je ponovo osula paljbu na nekadašnju prijateljicu i pomoćnicu iz Bele kuće Stefani Volkof s kojom se već duže vreme svađa preko medija i društvenih mreža.

U objavi na Tviteru, gospođa Tramp je napisala: „Dok sam bila prva dama naše zemlje, Stefani Volkof potajno je snimila nekoliko naših razgovora. Zatim ih je zlonamerno uredila, te javno objavila naš razgovor kako bi stvorila utisak da mi Božić nije bitan”.

Objava se pojavila nakon što je prošle nedelje TV-kanal Fox News ekskluzivno izvestio da će Melanija Tramp ove godine prodavati ograničenu seriju božićnih ukrasa koje je dizajnirala i s njima povezanih NFT-a. Deo prihoda od prodaje namenjen je finansiranju stipendija za decu iz hraniteljskih porodica.

Tramp tvrdi da je Volkof izbrisala deo njihova razgovora u leto 2018. godine, u njemu je, kaže „izrazila nadu da ću ponovo spojiti porodice koje su razdvojene na južnoj granici”. Mislila je pritom na imigrante koje su američke vlasti grubo odvajali na granici, pa su se mnoga deca našla daleko od roditelja, zatvorena u kaveze, na hladnoći i gladna.

Melanija je dodala kako ta navodna manipulacija Volkofove sa snimkom „razotkriva njenu zlu nameru”.

Bivša prva dama, čiju je izjavu u utorak prvi dobio Breitbart News, krajnje desni američki internet sajt, takođe je rekla da je o tome progovorila jer želi „lično da razjasni stvari jer mainstream mediji nisu uspeli da pruže pravi kontekst u tom obmanjujućem razgovoru”.

„Božić je važno period za mene, za moju porodicu i američki narod, a moja predanost prazniku je lična i duboko ozbiljnaˮ, rekla je Trampova.

Čitava priča otpočela je još u oktobru 2020. godine, nakon što je VolkofL ustupila snimak kući CNN kada je gostovala u poznatoj televizijskoj emisiji Andersona Kupera Anderson Cooper 360, gde je promovisala svoje memoare Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady.

Na snimku Melanija govori kako se naradila kao konj, zatim malo prostači, te kaže: „…koga briga za božićne stvari i ukrase? Ali, moram to da uradim, zar ne?”

Inače, tokom mandata njenog supruga Donalda Trampa američki mediji su u vreme božićnih praznika vredno i naveliko pisali o senzacionalnom, raskošnom uređenju Bele kuće koje potpisuje, dakako, prva dama. Sada i prodaje svoje rukotvorine.

Credit line: Sonia Moskowitz / Zuma Press / Profimedia

Nakon što je Melanija napala nju, Volkof je uzvratila nizom tvitova. Rekla je kako je izjava gospođe Tramp o zlonamernom preuređivanju snimka – zlonamerna izmišljotina. Optužila je Melaniju da želi na njenom imenu da zaradi iskorišćavajući američki narod.

„Ona nema pametnijeg posla nego da dovodi u pitanje moj integritet i ponovo laže kako bi prodala neke ukraseˮ, napisala je Volkof u jednom tvitu i dodala: „SRAM TE BILO, MELANIJA TRAMP. p.s. Ne lažem!!!”

Izvor: Jutarnji.hr

Naslovna fotografija: ALEX EDELMAN / AFP / Profimedia

Izvor

Možda vam se sviđa

Sport

Nakon završetka utakmice Bosna i Hercegovina – Crna Gora u Zenici, gostujući navijači prelijepim gestom izazvali su ovacije Bilinog polja. Autor:...

Vijesti

Septembar je mjesec svadbi, a mnoge javne ličnosti upravo u septembru rekle su “Da”. Sandra je objavila niz fotografija u vjenčanici pa su mnogi...

Biznis

Najveći bosanskohercegovački trgovački lanac, Bingo, 30. septembra otvara novi prodajni objekat u Banjaluci, koji će zauzimati više od 6.000 kvadratnih metara. Sudeći po plakatima...

Magazin

Kada je pogrebna povorka kraljice Elizabete krenula od Bakingemske palate do Vestminsterske opatije, njenu kočiju je vukao konj bez jahača. Bila je to neočekivana...