fbpx
Vijesti

Maske su pale/ Đajić (SNSD) pričao masne viceve, Stanivuković (PDP) se glasno smijao: “U sebi sam se stidio”

Banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković (PDP) i Vlado Đajić, generalni direktor UKC RS (SNSD) u javnosti su poznati kao članovi supartičkih stranaka, a snimljeni su jučer zajedno tokom proslave sa plivačima za časni krst u Banjaluci.

Tačnije, Đajić je snimljen kako priča vulgarne viceve, dok se Stanivuković smijao. Ovo je začudilo javnost koja je imala mnogo negativnih komentara, posebno zbog rivalstva ovih političara, pa je tako, na primjer, Đajić nedavno pozvao Stanivukovića da da ostavku.

O ovome se oglasio i Nebojša Vukanović koji je objavio snimak i izvinio se građanima Banjaluke jer je podržavao banjalučkog gradonačelnika.

“I dok sa jedne strane glume političke protivnike, tobož se napadaju, iznose teške riječi i optužbe, nazivaju narkomanima, crtama, kleptomanima i korumpiranim funkcionerima, kad se kamere ugase iza kulisa Draško Stanivuković i Vlado Đajić, predsjednici Gradskih odbora PDP-a i SNSD-a u Banjaluci odlično sarađuju.

To potvrđuje i snimak, nastao danas tokom ručka sa plivačima za časni krst u Banjaluci, na kome se vidi njihova bliskost i saradnja. Pogledajte snimak koji objavljujem ekskluzivno, i koji skida maske sa lica..

I dok dr Đajić, u svom prepoznatljivom stilu, priča viceve gradonačelnik Banjaluke zacenuo se od smijeha, srećan i nasmijan divi se šarmantnom kolegi, dok ga Đajić tapše i grli po ramenima, smije kao lud na brašno. Sve se događa samo 20-ak dana nakon što su se Đajić i Stanivuković međusobno javno napadali i izvrijeđali, a potom ćaskali i smijali se dijeleći dukate po UKC-u.

Istovremeno danas me je Stanivuković javno popljuvao, tvrdio da sam neznalica si populista, u izjavi medijima, jer je nezadovoljan što sam juče došao u Banjaluku i prisustvovao javnoj raspravi o izmjena Regulacionog plana centra Banjaluka, na kojoj nije bilo ni predstavnika vlasti niti opozicije, i na kojoj sam se javno usprotivio da Kaja, Prointer i drugi tajkuni i čelnici režima grade oblakodera i peru novac, uništavajući centar Banjaluke”, poručio je Vukanović te dodao:

“Izvinjavam se javno Banjalučanima i građanima Srpske, jer osjećam dio odgovornosti za sve, jer sam branio, gurao i podržavao Stanivukovića, ubeđivao narod da će počistiti kriminala i raskinuti mafijaške lance, kako je obećao, ne znajući da ima dva lica kao i mnogi, a moja je obaveza da ispravim grešku”.

Nešto kasnije se oglasio i sam Stanivuković koji je poručio da saradnja u ovom smjeru nikada ne može postojati.

“Želim odmah demantirati lude komentare mojih ‘drugova‘ i ostalih dušebrižnika!

Jedina istina iza ovog događaja je da je Đajić bukvalno upao u ručak koji je Grad pripremio učesnicima plivanja za Časni krst i počeo da priča svoje šale, a koje možete videti u videu koji pojedini mediji žele da predstave kao vrsta u saradnja koja ne postoji, niti će ikada postojati u tom pravcu.

Jednostavno u ovom načinu govora nemoguće je ne nasmijati se, a duboko u sebi sam se stidio sramote i bezobrazluka doktora koji se vidio iz pričanih viceva.

Inače se ne osvrćem i ne reagiram na ovakve stvari, ali to radim isključivo zato što ovakvi snimci koji se plasiraju putem medija ne bi bacili sjenu na važnost događaja koji smo se okupili danas za ručkom, u čast 33 plivača, tko može svjedoče o istini mojih riječi.

Naša politika je kulturna, pristojna, konstruktivna i principijelna, kroz koju u svakom trenutku koristimo priliku da učinimo najbolje i najviše za svoj grad, upravo na principima borbe protiv svih negativnih anomalija i nećemo dopustiti nikome da te I oduševljeni naslovi i izmišljene priče umanjuju one činjenice.

Izvor

Oznake: Vijesti

Vezani članci