fbpx
Zanimljivosti

MARS U LAVU DONOSI SUKOBE I SUOČAVANJE SA REALNOŠĆU: Ova 3 znaka horoskopa osjetit će snažan udar

Period 22. do 28. maja bit će veoma nepovoljan za 3 znaka gdje će njihova netrpeljivost eskalirati.

Mars je 20. maja je ušao u znak Lava, a ovo je propraćeno izazovnim aspektima Jupitera i Plutona, pa je na dnevni red došla jedna tema koju bi trebalo da riješimo kako bismo bili opušteniji tokom njegovog prolaska kroz znak Lava koji će trajati do 10. jula. Teme ovog Marsa su ljubav, sposobnost uživanja u životu, strast koja nas budi i pokreće na djelovanje, odnos sa djecom i društveni život. Trebat će nam više pažnje, a kada je ne dobijemo osjećat ćemo se ljuto i odbačeno. Ekspresivnije ćemo izražavati osjećanja. Taština, pretjerani ponos i ego mogu da budu problem, posebno ako im se prepuste da vode igru. Budući da će se Marsu u junu pridružiti i Venera, pred nama je mjesec strasti i ljubavnog vatrometa.

Neki će se zaljubiti, neki uživati u zavođenju ili doživjeti romansu koja će ih probuditi. Takmičimo se za centralno mjesto u nečijem životu kako bismo bili priznati. Jača strah od kritike, napuštanja i poniženja. Pošto smo sada u prvoj nedjelji Blizanaca, takođe, možemo otkriti da primjenjujemo veću količinu neprijateljske energije Marsa na stvari kao što je donošenje odluka, što znači da ćemo praviti greške i djelovati impulsivno. Energija koja slijedi u periodu od 22. do 28. maja je definisana kao previše ishitrena, a 3 horoskopska znaka će to posebno osjetiti na svojoj koži. Uticaj ovog Marsa naročito će osjetiti Ribe, Blizanci i Jarčevi, piše portal Your tango.

Ovan, teatralno skretanje pažnje

U vašoj glavi se dešava mnogo toga, ali vi ne uviđate da vas to tjera da se ponašate na očajnički način. Tokom nedjelje od 22. do 28. maja 2023. možda ćete misliti da vam treba više pažnje nego bilo koje druge nedjelje. Pokreće vas energija Marsa, a vi umjesto da postanete neprijateljski raspoloženi, ispadate krajnje teatralni, čudni i žalosni. Kao vrhunac očaja možete da koristite društvene mreže kako biste drugima navodno predstavili sebe kao nekoga ko je poseban, jedinstven i bolji od drugih. Međutim, ostali neće dijeliti ideju romantizovanja vas samih, već će vas vidjeti kao očajnika koji traži pažnju po svaku cijenu. Ovnovi su obično ispunjeni samopouzdanjem, ali predstojeća nedjelja čini da oni sumnjaju u sebe više nego ikada u životu. Umjesto da se prave kao da ih to ne dotiče, Ovnovi će svima predstaviti sopstvenu nesigurnost uz puno drame.

Blizanci, izgorjet će u želji

Blizanci su inače poznati po druželjubivosti i teatralnosti. Period do 22. maja je bio njihov po pitanju mnogih aspekata. Blizanci su tako izbijali u prvi plan na svim bitnijim poljima života. Moglo bi se reći da su oni uvek sijali, sijali i pregorjeli. Ovu posrnulost i pad energije primijetit će čak i oni sami. Umjesto da se primire i sačekaju neke bolje dane Blizanci će po svaku cijenu željeti da žive od stare slave, a to će se završiti tragikomično. Slično kao i Ovnovi, i Blizanci će misliti da je period od 22. do 28. maja samo njihov, ali uslijedit će surova realnost. Blizancima se mora odati počast da su uspjeli u privlačenju pažnje, mada u negativnom smislu. Primorali su ljude da ih primijete vršenjem negativnih aktivnosti. Oni su sada osoba koja se odlučuje za negativno isijavanje. Ako ne mogu da privuku pažnju jer su avanturistički heroj dana, onda će biti derište koje poremeti red svega. Zvijezde upozoravaju Blizance da im slijedi veliko posrnuće naredne nedjelje.

Jarac, van kolosjeka

Jarčevima naredne nedjelje, više nego ikada nedostaje kontrola. Možda ste imali potpuno drugačiju ideju o tome kako će naredna nedjelja proći, ali ste shvatili koliko vam zapravo nedostaje kontrola. Radi se o tome da je Jarac prilično zaboravan bez kontrole. Jarčevi su toliko preplavljeni energijom Marsa, da biste se mogli naći u situaciji da postanete totalno bezosjećajni, čak i okrutni. Vaše riječi siju zlo tokom naredne nedjelje, pa obavezno imajte to u vidu. Vi ne možete da nađete ni trunke saosjećanja, jer se osjećate toliko izdano i poniženo da ne možete da vidite drvo od šume. Vaše reakcije ove nedjelje su isključivo orijentisane na Mars. Vi se svetite svima i poput gladijatora krećete u arenu za svoju osvetu.

(Express/srecna.republika.rs)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima