fbpx
Vijesti

MARKO OSTAVIO LUNU NA ROĐENDAN: Nije se pojavio na proslavi, niti joj čestitao

Rođendan Lune Đogani protekao je bez najvažnije čestitke

Nekadašnja pobjednica Zadruge i pevačica, Luna Đogani juče je proslavila 27. rođendan. Čestitke su joj tokom čitavog dana pristizale sa svih strana, a među prvima su joj lijepe želje uputili roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani kao i mlađa sestra, Nina.

– Mojoj prvoj ljubavi, mojoj najboljoj drugarici, mojoj predivnoj dušici, sjajnoj zvijezdici, jednoj od najplemenitijih ljudi na svijetu, najboljoj sestri i naaj naaaaaj mami na svijetu sretan divan dan! I ne samo ovaj nego svaki dan tvog života želim da ti bude lak, pun ljubavi i razumijevanja, pun smijeha, blagostanja. Ti plodove tvoje dobrote već ubireš, a najbolje tek dolazi. Hvala ti za svaki dan tvog života 27 godina, uz tebe sam upoznala svijet na drugačiji način od dana kad sam te upoznala, uz tebe sam rasla i učila. I sve bih opet ponovo, jer volim te baš takvu kakva jesi! Voljena moja Luna, moj mjesecu, voli te tvoja mama! – napisala je Anabela i uputila kćerki sigurno najemotivniju čestitku povodom njenog divnog dana.

Đoganijeva je upriličila rođendansku žurku u jednom beogradskom restoranu gdje je okupila porodicu i prijatelje koji su se veselili do ranih jutarnjih časova. Među najveselijima bila je sestra Nina koja je cijelo veče objavljivala video zapise na Instagramu a ono što su Lunini najvjerniji fanovi primijetili jeste da rođendan Lune Đogani je protekao bez njenog supruga.

Naime, Marko Miljković ženi nije čestitao divan dan putem društvenih mreža što je inače prethodnih godina uvijek radio, a nismo mogli da ga primijetimo ni na story objavama sa proslave. I dok jedni misle da je ostao kod kuće kako bi čuvao kćerku Miu, drugi bojažjivo sumnjaju da postoje nevolje u raju, te da je brak Lune i Marka na klimavim nogama. Šta je istina, pokazat će vrijeme.

(Express/svez-scandal.rs)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima