fbpx
Vijesti

MARKO MILJKOVIĆ JE TEŠKO BOLESTAN! Konačno otkriveno zbog čega nije mogao doći na Lunin rođendan

Luna Đogani i Marko Miljković oduvijek su važili za jedan od skladnijih parova na estradi, javno su isticali svoju ljubav, bili jedno drugom velika podrška, prebrodili mnoge krize, ali njihovi potezi upućuju na to da prolaze kroz bračnu krizu.

Sve je počelo od Luninog rođendana, koji joj Marko kao što je bio slučaj prethodnih godina nije javno čestitao. Takođe se nije pojavio na njenoj zabavi, a na društvenim mrežama u posljednje vrijeme nema njihovih zajedničkih fotografija, zbog čega su počele da kruže priče da se razvode.

Mediji su posjetili kraj u kojem žive, ali njihove komšije baš i nisu bile rade da komentarišu ovaj par.

Ipak, radnica iz obližnje radnje je rekla za Kurir da ih u posljednje vrijeme ne viđa zajedno.

– Luna i Marko često svraćaju, ali u posljednje vrijeme uglavnom odvojeno. Miljković je dolazio prije dva, tri dana sa djetetom, a odmah sljedeći je bila Luna isto sa djetetom – rekla je radnica, koja nije željela da otkriva svoj indetitet. S obzirom da je kiša lila kao iz kabla, nije mnogo ljudi bilo na ulici.

U jednom momentu se pojavio Marko kojem se baš žurilo. Pitali su ga šta se dešava s njegovim i Luninim brakom i zašto nije bio na njenom rođendanu.

– Bio sam jako bolestan. Uostalom, vidite da ulazim u zgradu, nisam se odselio, a to znači da je sve u najboljem redu – rekao je Miljković za Kurir, a na naše pitanje zašto supruzi nije javno čestitao rođendan kao što je to uvijek radio, našalio se: – Da novinarima malo zagolicam maštu.

(express/kurir.rs)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima