fbpx
Pratite nas

Zdravo, šta tražiš?

Zanimljivosti

Marija Šerifović konačno progovorila o odnosu sa Džejlom Ramović i ništa nije prešutila

Marija je poznata kao neko ko nikada nije imao dlake na jeziku.
Marija Šerifović uglavnom strogo čuva detalje svoje svakodnevice od znatiželjnih pogleda, međutim, pojedine teme koje se uporno vrte u javnosti – prešle su njen prag tolerancije.

Naime, pjevačica je zato riješila da na izvesne gradske priče najprije stavi tačku, a onda i ispriča kako stvari u stvari stoje po pitanju novca, prijateljstva s poznatima, pa i karijere.

  • Čujem i od prijatelja u posljednje vrijeme da niko nema samopouzdanja kada je start u pitanju. Ja tih problema nemam, preduzimam uvijek korak i ne čekam nikada. (smijeh) – izjavila je Marija.

Marija se ovom prilikom dotakla i navodne veze s Džejlom Ramović, o kojoj su pojedini mediji prilično često pisali. Na pitanje u kakvoj su u stvari vezi, odgovorila je donekle i oštro:

  • Prijateljsko-poslovnoj i voljela bih više da ta priča jednom za sva vremena stane. Niko se ne vodi time kako je nekome kada čita takve izmišljotine, kao i da se u nekoliko trenutaka ozbiljno pretjeralo. Dakle stvarno ostavite djevojku na miru! – rekla je Marija.

(express/alo)

Izvor

Možda vam se sviđa

BiH

U posljednjih nekoliko mjeseci cijene osnovnih životnih namirnica u BiH “divljaju”. Brojni ekonomski analitičari to usko vežu uz rat koji bjesni u Ukrajini, odnosno agresiju...

Zanimljivosti

Pevačica Marija Šerifović ne govori u javnosti o svom privatnom životu kao nekada, pa nikad tačno ne možemo znali da li je u ljubavi...

BiH

BH. heroina nana Fata Orlović ovih dana se priprema da obavi petu islamsku dužnost – hadž, a sa njom bi trebala ići kćerka Zlatka...

Zanimljivosti

Saša Vidić je čovek bez dlake na jeziku. On uvijek kaže šta misli, a kad mu se neko ne sviđa, ne bira riječi. Modni...