fbpx
Zanimljivosti

MARIJA ŠERIFOVIĆ: „Imam pravo da ti ne dam glas, šta je problem“

Večeras je u „Zvezdama Granda“ došlo do sukoba mišljenja žirija nakon što su glasove ukrstili Samanta Kunšt i Dinko Kraljinček.

„Meni ovo nije realno. Samanta tako divan scenski bezobrazluk, tako divno izgledaš i vladaš scenom, tačno znaš kada, šta i kako treba da uradiš. U drugom krugu ovakvu vrstu slobode imati i plijeniti, po meni si bila dominantnija jer si sijala i zaslužila si pet glasova. Dinko, imaš dobar pjevački potencijal, ali ne znaš gdje ćeš. Mnogo misliš o pjevanju i tu si sebi dao faul, opusti se“, rekao je Đorđe David.

Foto: Printscreen

Iako je većina žirija bila saglasna sa ovim, Snežana Đurišić je Samanti uputila i kritiku.

„Samanta, odlična si bila i divno si nas zabavila, ali sam negdje očekivala da ćeš nešto i da otpjevaš. Ti si sve lijepo uradila, ali da je bio plasman za treći krug ne znam da li bih glasala, ipak je ovo takmičenje gdje mora i da se pjeva. Kandidat broj dva, pjevao si ove pjesme kao da ih ne voliš, a dobar si potencijal“, rekla je Sneža.

Bosanac je pohvalio Samantin scenski nastup, a za Dinka je rekao da je „ravno otpjevao“ repertoar.

Kako je Dinko Milijev kandidat, Milić je Bosanca „pecnuo“ zbog komentara, nakon čega je Marija Šerifović odlučila da se umiješa.

„Napravila se bespotrebna drama. Stvar je vrlo prosta, imali smo kandidatkinju broj jedan koja je lijepa, zgodna, smije se, pleše, plijeni, ali pjevala si falš i ja imam pravo da ti ne dam glas, šta je problem ovdje? Jel sam ti dala pet komplimenta ? Kandidat broj dva, nije to autobus posljednji red, muzička sekcija ne pjeva se tako. Šta je tu sporno?“, vikala je Marija.

(express/novars)

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Vezani članci