fbpx
Pratite nas

Zdravo, šta tražiš?

Zanimljivosti

Marija Šerifović ima novu ljubav?! Pjevačica uživa u društvu ljepotice, procurila zajednička fotografija

Pevačica Marija Šerifović ne govori u javnosti o svom privatnom životu kao nekada, pa nikad tačno ne možemo znali da li je u ljubavi s nekim ili ne, ostaje uvijek da nagađamo.

Odnos Džejle Ramović i Marije Šerifović stalno je praćen budnim okom javnosti, a o prirodi tog odnosa još uvijek se nagađa.

Nedavno je Džejla uputila čestitku pjevačici.

Marija Šerifović proslavlja svoj trideset sedmi rođendan, čestitke od brojnih prijatelja, ali i pratilaca pristižu sa svih stana, a domaća javnost pomno prati Marijine objave kako bi vidjela da li će se u moru najljepših želja naći i ona koju joj je uputila Džejla Ramović.

Još od kada je prije dvije godine Džejla pobjedila u takmičenu “Zvezde Granda” o prirodi njenog odnosa sa Marijom ne prestaje da se piše.

I dok su svi nagađali o Džejlinom emotivnom statusu i prirodi odnosa sa Marijom, između mentorke i učesnice razvilo se iskreno prijateljstvo, za koje znaju i iskreno podržavaju i svi članovi Džejline porodice.

Ovoga puta podijelila je fotografiju, sa nepoznatom djevojkom, za koju se ne zna da li joj je nešto više ili prijateljica. Njih dvije šetaju zagrljene ulicama Praga. Pjevačica je na slici napisala “Možeš ti to”, pa nije najjasnije da li je poruka upućena djevojci ili možda je uputila sebi da može ponosno šetati gradom sa osobom koju voli.

Sve bi ovo dodatno uzburkalo javnost da se ne radi o Marijinoj veoma bitnoj osobi- kumi.
Pjevačica Marija Šerifović nedavno je otkrila da bi voljela da se ostvari u ulozi majke, a Verica Šerifović navodno je preplavljena emocijama što njena kćerka razmišlja da se odvaži na tako veliki korak.

  • Jako je intimno to pitanje, pogotovo u ovom slučaju. Radujem se tom trenutku, koji se vjerovatno i bliži. Generalno, sve što ima veze sa djetetom je ozbiljna stvar i nema šale sa tim. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junirou – rekla je nedavno Marija za Kurir, otkrivši da želi sina.
  • Ona je čekala da nađe pravu osobu sa kojom će odgajati dijete, ali pošto se to nije desilo, a ima već 37 godina, riješila je da bude samohrana majka. Marijina životna želja je da ima dijete i to će se uskoro desiti, ona će izabrati donora i okušati se u procesu vantjelesne oplodnje. Riješila je da živi sa Vericom, koja će joj pomoći oko djeteta. Verica jedva čeka da postane baka – rekao je svojevremeno izvor blizak pjevačici.

(express/alo)

Izvor

Možda vam se sviđa

Biznis

Dž. Pol Geti (Jean Paul Getty) rođen je 1892. godine i u drugoj plovini dvadesetog vijeka bio je najbogatiji čovjek na planeti. Osnovao je...

BiH

Sve je spremno za isplatu uvećanih junskih penzija u Federaciji BiH koja će biti 5. jula, potvrdio je za Faktor Amel Lizde, šef Ureda...

Zanimljivosti

Marija Šerifović progovorila je o tome ko bi mogao da je zamijeni u Zvezdama Granda. -Ja sam nezamjenljiva, niko ne pjeva, ne izgleda i...

Zanimljivosti

Popularni pjevač Amar Gile oglasio se na društvenim mrežama emotivnom porukom i čestitao pobjedu Nerminu Handžiću. Naime, Amar je objavio fotografiju sa Nerminom staru...