Povežite se sa nama

Zabava

Mališan postao internet zvijezda zbog onoga što radi pred kamerom

Objavljeno

-

Videozapise na kojima su bebe ili mala djeca ljudi obožavaju gledati na internetu i nije rijetkost da imaju milionske preglede. Jednogodišnji Kobe je u samo tri mjeseca prikupio gotovo milion pratitelja koji uživaju gledati njegove kuharske sposobnosti. Kobe je vjerovatno najmlađi kuhar na svijetu, a njegovi simpatični kuharski videi postali su hit na internetu i bilježe po nekoliko miliona pregleda.

Instagram profilom slatkog dječaka upravljaju njegovi roditelji Ashley i Kyle. “Bok, ja sam kuhar Kobe. Volim kuhati i jesti. Ovo je moj službeni profil kojim upravljaju moji roditelji”, stoji u opisu profila. Kobe ima profil i na YouTubeu, a i tamo je prava zvijezda. Ono što ga čini posebnim je pregača i kuharska kapa koju nosi dok pomaže mami u pripremi hrane. Pratitelji posebno uživaju u tome što Kobe tokom pripreme hrane gotovo svaku namirnicu najprije isproba.

Oglašavanje

Zabava

Simpsoni ponovno pogađaju: Predvidjeli napade proteste na Bijelu Kuću

Objavljeno

-

Od

Nakon što su, po mnogima, predvidjeli širenje koronavirusa, teroristički napad 11. septembra, ebolu, Donalda Trumpa kao predsjednika SAD-a, izgleda da su predvidjeli i proteste ispred Bijele Kuće.

Podsjetimo, demonstranti su se u nedjelju navečer okupili ispred Bijele Kuće u kojoj su se ugasila sva svjetla koja je inače osvjetljavaju, a demonstranti su osvjetljivali samo policijski reflektori. Policija je bacila i suzavac kako bi ih otjerala. Prilikom prosvjeda ispred Bijele kuće u petak američki predsjednik Donald Trump odveden je na sigurno u podzemni bunker. I prva dama Melania i njihov sin Barron također su odvedeni u bunker.

Teoretičarima zavjere i najvjernijim fanovima serije Simpsoni nije trebalo dugo da povežu scene iz omiljene serije s tim događajem:

 

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Zabava

Novi viralni hit: Replika kad ja kažem jer ja sam ŠEF (VIDEO)

Objavljeno

-

Od

Suljić je postao viralni hit zbog načina na koji je vodio sjednicu iskazavši visok stepen neznanja

“Daj nekome vlast pa ćeš vidjeti kakav je”, glasi stara poslovica, koja se u Lukavcu može dovesti u vezu sa tamošnjim predsjednikom Općinskog vijeća Muhamedom Suljićem.

A Suljić je postao viralni hit zbog načina na koji je vodio sjednicu iskazavši visok stepen neznanja kada je ta rabota u pitanju. Već nakon prvih “oštrica” i pokušaja da replicira načelniku Edinu Deliću je postalo jasno da Suljić krši Poslovnik, odnosno, on uopšte ne zna osnovne norme ponašanja i pravilnik kako se vodi sjednica.

Facebook stranica “Raja sa biroa” objavila je video na kojem se vidi da Suljić “luta”, a ključno obrazloženje glasi “da je on šef”!?

Pojavio se novi SLJEF, Mehmeda sljefa za prijesenika…. Imal kraja brate ovim svim personama

Posted by Raja sa biroa on Četvrtak, 28. May 2020.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Najčitanije