fbpx
Vijesti

LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA RAZOČARANA U SUD: Otkrila nove detalje sa ročišta

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović godinama pokušava da dokaže da je pjevač otac njenog sina Devina.

Naime, njegov nepriznati sin Devin Antonović želio je da se izbori za status sina Miroslava Ilića te je u javnost dospjela čitava priča zahvaljujući Devinovoj majci Mirjani koja tvrdi da je Miroslava upoznala na njegovoj turneji u Americi, da su bili ludo zaljubljeni, te da se iz te romanse rodio Devin.

Mirjana je otkrila detalje suđenja sa Ilićem.

-“Saga” Miroslava Ilića i njegovog sina Devina Antonovića nažalost produžava. Mislila sam da se epizoda završila kad je Viši sud u Beogradu pravedno utvrdio da su Miroslav Ilić i Devin otac i sin, međutim jos uvijek nije – počela je ona i dodala:

-Dobili smo novo ročište i počinjemo iznova. Miroslav zna i uvijek je znao istinu. Ako mu je motiv da do te mjere iscrpi svog sina Devina da bi se Devin predao, grdno se prevario. Devin samo čeka konačnu odluku u Srbiji da bi sve predao na medunarodni sud. Jeste da će do tada Devin postati i otac i deda, ali kad su istina i pravda u pitanju nema predaje.

Podsjetimo, ona je u maju prošle godine objavila na Fejsbuku da je sud donio presudu u njenu korist i da je potvrđeno da je pjevač Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina.

(Express/Blic)

Izvor

Oznake: Vijesti

Vezani članci