fbpx
Vijesti

LIDIJA VUKIĆEVIĆ NAKON TOLIKO GODINA RIJEŠILA DA ISPRIČA SVE: Ovo je istina o njenom braku

Glumica Lidija Vukićević (60) može se pohvaliti savršenom linijom na kojoj joj mlađe kolegice mogu samo pozavidjeti.

Lidija je sada otkrila kako se bori sa komentarima na račun njenog izgleda, a onda je progovorila i o razvodu od sportiste.

– Sa lošim komentarima na temu mog izgleda se uopšte ne borim. Ljudi imaju priliku da me vide na raznim mjestima, igram predstave, putujem, krećem se po gradu i kada me uživo sretnu, jasno im je da ne volim fotošop i slične stvari. Mnogi kažu da čak ljepše izgledam u prirodi, nisam nailazila na negativne komentare. Nikada nisam bježala od sebe, da jesam ne bih imala godinama kovrdžavu kosu – rekla je Lidija i otkrila tajnu zdrave kose:

– To vam je kao talenat, ako ga imate, ništa bez truda. Moja majka je do kraja svog života bila jedna prelijepa i njegovana žena i to su svi govorili. Do osmog razreda sam morala uvijek pred spavanje da stavim adekvatnu kremu. Period srednje škole, ja se nisam šminkala, jer mi nije dozvoljavala. Do danas, nikada nisam dozvolila sebi da legnem sa šminkom, to mi je ušlo u mozak, negdje sam preuzela taj njen model. Ni jedna žena ne može da očekuje da počne da se njeguje u 50. godini i da se pita zašto nije uspjela.

Glumica je progovorila i o razvodu od sportiste i svojoj djeci koju je izvela na pravi put.

– Kada žene kažu, a u posljednje vrijeme to često čujem: “Moj bivši muž je divan čovjek” meni je to bezvezna priča. Postavlja se pitanje, pa zašto ste se onda razveli?! Ja sam se udala iz ljubavi, dobili smo djecu iz ljubavi i to je sasvim dovoljno i sasvim divno. Onog trenutka kada smo shvatili da smo ipak dva različita svijeta, jer sam ja glumica a on sportista, riješili smo da se sporazumno razvedemo. Kada smo shvatili da nemamo zajedničke teme što je u odnosu smatram, jako važno, mi smo se rastali. Sasvim sporazumno i korektno. I to je cijela istina, korektno. Poslije kraha braka bila sam nešto pametnija, pa sam njegovala tu dobru priču poslije razvoda a i to samo zbog djece. Jer ja kada čujem da žene ostaju u zajednici, zbog kako kažu djece, smatram da je to samo izgovor i slabost. Da se razumijemo, to je za djecu samo medvjeđa usluga. Kada sam se razvela ostala sam bez bilo čega, jer sam došla iz inostranstva gdje sam godinama bila sa njim. Imala sam hrabrosti i krenula od početka, jer ako nešto želite, morate krenuti od nule. Počeci su za jake ljude, a ja za sebe mogu da kažem da jesam. Nisam se dvoumila, nisam razmišljala da li ću imati novca isto kao i do tada. Nisam dozvolila da ekonomski faktor uništi moj život, zanimali su me viši ciljevi, rekla je glumica.

(Express/Kurir)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima