fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

LICEMJERKA: Franku Batelić žestoko izvrijeđali zbog izjave o majčinstvu, evo kako je reagirala

Pjevačica Franka Batelić gostovala je u podcastu ‘Mame kod Lane’ voditeljice Lane Gojak Bajt, a ovom prigodom otvorila je dušu o majčinstvu i roditeljskim izazovima. Naime, Franka se osvrnula na ‘savršene’ objave koje pojedine majke dijele na Instagramu, no naišla je na neodobrenje obožavatelja.

‘Kad vidiš mame na Instagramu – frizura, djeca su super raspoložena, svi su super odjeveni. Imaju bijele majice, bež hlače, mama ima super šminku, hrana je gotova na stolu… To je tako nerealno. To mi je toliko ono, ne mogu reći koliko smiješno jer da, to je tako daleko od istine’, rekla je.

‘Ne razumijem čemu mržnja prema nekome tko drži sve pod kontrolom? Kod mene je uvijek sve sređeno, što je tu problem?’, ‘Daleko od istine? Vjerovala ili ne postoje majke koje stignu sve napravit’, ‘Hipokrit na 200%’, ‘Pa i vi ste na Instagramu našminkani, odjeveni i tako dalje’, ‘Nisam vidjela nikad vašu sliku u suprotnosti od ovoga, čemu se čudite’, neki su od komentara ispod objave.

‘A mislim sve ove koje dolaze tu na intervju imaju doma dadilju kad treba skoknut na botox, pilates, event… Ovo je takav sadržaj’, napisala je jedna pratiteljica, a Franka joj je ubrzo odgovorila s nekoliko emojija koji plaču od smijeha.

Inače, Vedran Ćorluka i Franka Batelić danas su ponosni roditelji dvoje djece te jedan od omiljenih parova Hrvatske, a zaljubili su se 2012. godine na Zrću. Svoju su vezu potvrdili u javnosti šest mjeseci kasnije na božićnom koncertu na kojemu je Franka nastupala.

Šest godina kasnije, Franka i Vedran svoju su ljubav okrunili brakom, nedugo nakon toga je na svijet stigao njihov sinčić Viktor, a u studenom prošle godine dobili su i drugo dijete, kćerkicu Gretu.

(Express / Scena.story.hr)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...