fbpx
Vijesti

LAŽNE VIJESTI O TEŠKOJ BOLESTI MAJKE UZNEMIRILE BEBU BALAŠEVIĆ: Iživljavate se, imate li vi majku, oca?

Jelena Beba Balašević, kćerka proslavljenog kantautora Đorđa Balaševića, opisala je na svom Fejsbuk nalogu kako je doživjela veliki stres zbog lažnih vijesti koje su pojedini mediji objavili o njenoj majci Oliveri.

Jelena Balašević je u objavi na Fejsbuku navela da je u redu na naplatnoj rampi iz pravca Beograda, pogledala u svoj telefon i vidjela poruku: „Bebo, šta je sa Oljom?“ uz link na novinski članak pod naslovom „Svi se mole za Oliveru Balašević, sve je u rukama ljekara, zdravlje joj nije dobro!!!“.

-Naučila sam, nažalost, da vijesti iz bolnice stignu prije do medija nego do porodice i bližnjih i zato sam i mogla da pomislim da se, dok sam ja na putu, dešava nešto sa mojom mamom, za šta još nisam stigla da čujem… Nikom normalnom ne treba da objašnjavam koliki sam stres doživjela. U tom trenutku, ponavljam, na auto-putu za volanom. To je svakako stres koji me potpuno, u najmanju ruku dekoncentrisao, a u pravoj interpretaciji zapravo užasno uznemirio, i posljednje mjesto gdje tada treba da budem je u saobraćaju… – napisala je Jelena Balašević.

Majka joj se, kako je navela, nije odmah javila na telefon što joj je samo prolongiralo stres, ali je uspjela da dobije sestru Jovanu koja joj je rekla da je i sama par trenutaka ranije dobila isti uznemirujući poziv i da je krenula prema majci, prenosi N1.

-I nije ni važno koliko je vremena prošlo dok nismo saznali da je u pitanju ponovo potpuno lažna vijest, jer ti u tim situacijama svaki sekund traje beskonačno… Postoje li granice? Jedno je kad pišete da smo ružni, zli, prljavi, da smo promijenili prezime, da smo vratili prezime, da smo glupi, nesposobni i šta već, to je vaša strast. To ste isto radili čovjeku kog ste prvog dana odlaska uzdizali u nebesa i gostovali po emisijama sa licemjernim žalopojkama ‘kakvog-smo-čovjeka-izgubili’ a pisali ste godinama o njemu najveće gadosti i huškali kojekakve pomračene umove i na njega i na nas, njegovu porodicu… Ali, ovo – navela je.

Podsjetila je da je prije dvije godine izgubila oca, i da je za njegovu smrt saznala od novinarke jednog portala, a da mediji danas nju i njenu porodicu uznemiravaju „potpuno izmišljenim morbidnim naslovima da se ljekari bore za život naše majke i da se svi mole za njeno zdravlje“.

-Pa vas ja sad pitam: gdje su granice? Postoje li bilo kakve granice? Imate li vi majku, oca, sestru, brata, djecu – upitala je.

Jelena Balašević je na kraju izrazila strahovanje da za pojedine medije „granice iživljavanja ne postoje“, i poručila je da je odlučna da se ovaj put bori protiv toga kako zna i umije.

Balašević je uz svoju poruku podijelila i isječke spornih članaka.

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima