fbpx
Magazin

Koristili su droge, pjevali smo petnaest sati bez pauze: Pjevačica se prisjetila horora na nastupu

Pjevačica Dragica Zlatić progovorila je o tome koji joj je nastup najteže pao u toku karijere a posebno je izdvojila jedan koji joj nije ostao u tako lijepom sjećanju.

– Imala sam par situacija gdje se radilo po petnaest sati i to mi je bilo najteže. Nažalost, bilo je tu svačega u smislu kako su oni izdržali da budu budni i raspoloženi petnaest sati. Koristili su otvoreno narkotike preda mnom – otkrila je pjevačica, pa dodala:

– Bilo mi je teško da gledam to, ali i da ih trpim takve kakvi su. To je strašno za svakog normalnog čovjeka, ja lično ne pijem ni alkohol, jednostavno mi ne prija. Poslije toga budem kao da ću da umrem, da ga lakše podnosim mislim da bih se lešila – rekla je.

Petnaest sati sam pjevala bez prestanka, nisam imala pauzu. Kada se to konačno završilo, u nekih osam, devet sati ujutru niko od nas nije znao ni gdje se nalazi. Sjeli smo i toliko smo bili iscrpljeni i jadno smo se osjećali, a nismo mogli da prekinemo, jer se radi o specifičnim ljudima – rekla je ona, pa dodala:

– Hvala Bogu nisam imala mnogo takvih situacija, rijetko mi se to dešava. Moram da priznam da mi je sve teže kako sam starija – zaključila je.

(Express/ Grand)

Izvor

Možda vas zanima