fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

BiH

KORDIĆ I MARIĆ POSLALI NALOG POLICIJSKOJ SLUŽBI DA BUDEM PRIVEDEN I SASLUŠAN – PressMedia

Nekadašnji predsjednik Inicijative “Jer nas se tiče”, a danas zastupnik u Skupštini HNK-a najpoznatiji je po istupima u javnosti oko problema deponije Uborak nadomak Mostara.

“Situacija na deponiji je trenutno katastrofalna, odavno upozoravamo na to ali sada je situacija gora nego ikada”, rekao je za Omer Hujdur.

„Iniciativa postoji mnogo prije od osnivanja Naroda i pravde na ovim prostorima. Nikada niti jedna politička organizacija nije ostvarila niti će ostavariti utjecaj na udružejje. Cilj udruženja je zaštita građana od ovakvih političara kao što su njih dvojica, čije su ambicije političke i iznad inetresa građana. Prvi, Kordić, je ostavio doktorski poziv da bi došao na vlast a Marić je bio spreman da pokrade Bošnjački narod da bi se održao na vlasti, što je priznao u kamere. To su dva šupljaka grada Mostara, koji nisu donijeli niti će donijeti, ništa dobro Mostaru“ rekao je Hujdur.

OVAKO RADE KUKAVICE MARIO KORDIĆ I SALEM MARIĆ!!!

Pri dolasku u svoje naselje, sa posla, dočekali su me policijski službenici.
Sa mnom su se vozila djeca iz škole, svratio sam s posla po njih radi lošeg vremena i onda su se malo i prepali policije.

Bilo mi je žao djece, a meni je postalo već svejedno, već sam navikao.
Kukavice Kordić i Marić su poslali nalog policijskoj službi da budem priveden i saslušan.
Ja se nikada kukavica bojao nisam, kako pjesma kaže “Boga se bojim a Kordića i Marića ko dorata svoga”.

Zamislite na šta su spremni ova dva nečovjeka, pokušavaju da naprave zastrašivanje kako bi se odustalo od borbe za osnovna ljudska prava građana grada Mostara.
Jeo sam pa odoh da vidim šta žele da čuju u policijskoj stanici, jer imaju nalog da privedu zastupnika HNK Skupštine Omera Hujdura ako se ne odazove.

JA NISAM BITAN, ALI NE DOZVOLITE DA APSOLUTNU VLAST I SVOJU BAHATOST U OVOM GRADU PROVODE OVA DVA NEČOVJEKA!

Izvor

Izdvojeno

BiH

Kako su dodali, u tom periodu bit će konstantno visoke temperature, lokalno i malo toplije nego ovih dana uz većinom sunčano vrijeme.”Tek malo sjevernije...

Magazin

Pjevačica Jovana Pajić održala je sinoć, 11. jula, fenomenalan nastup u prijestoničkom lokalu nakon duže medijske ilegale. Pajić je pred isti, stala pred sedmu...

Biznis

Bosanci i Hercegovci su poznati kao veliki ljubitelji janjetine. I pored vala poskupljenja, mnogi stanovnici naše zemlje uz janjetinu i roštilj slave bitne datume...

Biznis

Fortenova grupa, najveći poslodavac u regiji s više od 45.000 zaposlenih, koja obuhvata poznate kompanije kao što su Konzum, Mercator, Zvijezda, Dijamant, Jamnica, Sarajevski...