fbpx
Vijesti

Konzumirali su narkotike, počinili ubistva i godinama ležali u zatvoru! Ovo su problematična djeca estradnjaka

Kažu da iver ne pada daleko od klade. U većini slučajeva ova izreka se pokazala tačnom, ali kod pojedinih poznatih ličnosti iver je i te kako pao daleko od klade.

Njihova djeca zadala su im muke, neki su se opametili pa su problematičnom životu rekli zbogom, dok ima onih koji se i danas ne smiruju. Neki odu u kriminal, a neki se odaju porocima.

U zatvoru je sin pokojnog Sinana Sakića Rašid. On je višestruki povratnik. Odležao je kaznu zatvora od 12 godina zbog ubistva, osuđen je za pljačku krojačke radnje u Loznici, u njegovom dosijeu su evidentirana krivična djela posjedovanje i prodaja droge, razbojništvo i nasilno ponašanje.
Problem sa zakonom imao je i Mirko Šijan, sin Goce Božinovske i Zorana Šijana. Bio je akter incidenata zbog čega je reagovala policija, ali, kako je upoznao suprugu Bojanu, promijenio je život iz korjena. Privođen je više puta, a 2013. protiv njega je podnešena krivična prijava zbog ubadanja nožem na Kopaoniku.

Sin Hanke Paldum Mirzad, kako su objavili mediji u septembru 2021, uhapšen je u Neumu zbog prisiljavanja jedne djevojke na seks. Prije toga odležao je dvije godine zatvora jer je kolima udario tri pješaka. Tada je ustanovljeno da je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Njegova majka je tada izjavila da je dobio toliku kaznu samo zato što je njen sin.

Nasljednik Suzane Perović i Vlade Perovića Nikola bio je saslušavan zbog nasilničkog ponašanja, a robijao je zbog pljačke pumpe. Prije dvije godine pucano je na njega dok je šetao psa.

Sin pokojnog glumca Danila Lazovića Miloš poznat je policiji zbog razbojništva i krađa, a bio je ranjen 2015.

Zvezdan Slavnić, sin Zorana Moke Slavnića, bio je u zatvoru zbog ubistva, trgovine narkoticima, a hapšen je i zbog pljačke. Sada tvrdi da se promijenio i da želi da živi normalan život, a prvi stepenik je učešće u “Zadruzi”.
Milić Vukašinović javno je pričao da njegova kćerka Maja ima problem s drogom. Ona je izvršila samoubistvo 2018.

Miki Dudić, sin Zlate Petrović i Hasana Dudića, imao je problem s kockom. On je, prema priznanju njegove majke, prokockao sve pare. Uspio je da se riješi poroka i sada je muzičar koji kao klavijaturista sarađuje sa brojnim pjevačima.

(express/pink)

Izvor

Oznake: Vijesti

Vezani članci