fbpx
Vijesti

KONTROVERZNA JOSIPA KARIMOVIĆ NA ONLYFANSU: Na poklon dobila „mečku“

Kontroverzna Josipa Karimović, hostesa iz Vinkovaca, jedna je od onih ljepotica koja na najbolji način koristi ljepote sa kojima je obdarila majka priroda. Sa 18 godina počela je raditi kao promoterka, animir dama, hostesa, a od trenutka kada se pojavila u rijaliti projektu „Parovi“ izgubila je svoju privatnost. Tu svoju ljubav iskoristila je na najbolji način te je sve to, putem „Onlyfans“ profila, pretvorila u pravi bizins. Oni koji žele da plate, tamo je mogu vidjeti bez ijedne krpice na njoj.

-Najzad sam uspjela spojiti ugodno sa korisnim. Uživam u onom što, uistinu, volim i želim da radim i još pri tome pristojno zarađujem. Od 18 do 23 sata, svakodnevno, online sam dostupna za sve svoje fanove. Ispunjavam njihove svakojake zahtjeve. čitam tekstove vezane za rješavanje različitih problema počev onih od obiteljskih do ljubavnih. Naravno, fanovi se, prosto, pale na priče o tome kako zagolicati žensko srce, kako probuditi žensku maštu i pohotu koja vodi do slatkih vrhunaca.

Neki su uporni da iz virtuelnog svijeta uplove u stvarni susret sa tobom?

-Naravno. To je usud svake mlade i lijepe žene. Ponekad je teško odoljeti slatkorječivim obećanjima o „kulama u oblacima“ koje se nude. Istina, kao i svakoj ženi, imponuje mi to što se oko mene vrti rijeka osvajača ženskih srca. No nastojim izbjeći one koji bi samo da zadovolje svoju pohotu a sa mnom šta bude.

Ipak, jednoj ponudi nisi mogla odoljeti?

-Da. Od jednog obožavatelja, čije će ime, sad za sada, ostati tajna, dobila sam nov „Mercedes“ na poklon. Sa ovim i drugim poklonima, te zavodljivom konverzacijom, na pravi način se uspio uvući u moje srce tako da sam počela ozbiljno razmišljati o tome da sa njim stanem na „ludi kamen“ i uplovim u bračne vode.

Piše: E. M.

Izvor

Oznake: Vijesti

Vezani članci