Povežite se sa nama

Showbiz

Konačno dišem: Mirza Selimović nakon operacije

Objavljeno

-

Mirza Selimović, prije skoro osam mjeseci, operisao je devijaciju nosa, zbog koje je imao mnogo poteškoća u disanju, što se naravno odražavalo i na njegovo pjevanje.

Kako operacija devijacije podrazumijeva i da se nos vizuelno smanji, Mirza je nailazio na pogrdne komentare, jer je od momka za većim nosem, postao onaj sa prćastim.Ipak, pjevač se na to ne obazire i kaže

-Konačno mogu da dišem! Ne da mi je bolje, nego sam ko nov– rekao je Mirza.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Oglašavanje

Showbiz

Nakon pjesme koju je posvetila pokojnom ocu, Ilda Šaulić publiku obradovala novom (VIDEO)

Objavljeno

-

Od

Iza Ilde Šaulić je zaisurno jedna od najtežih godina. Prvo je prebolovala Corona virus, a nakon toga se i suočila s gubitkom djeteta. Hrabro se nosi s nedaćama, a sada se okrenula i svojoj karijeri. Naime, nakon pjesme “Suza” koju je posvetila pokojnom ocu Šabanu, Ilda Šaulić skoro godinu nije izbacila niti jedan singl. Iako je dugo najavljivala povratak na scenu, pjevačica je tek sad riješila da svoju publiku počasti novom pesmom.

Kako kaže, čekala je pravo vreme za promociju novog singla na kom je po prvi put radila sa Markom Cvetkovićem i Jelenom Trifunović. Za sad nije željela da otkriva naziv novog hita, već je tizer objavila na društvenim mrežama poručivši – Uskoro!

View this post on Instagram

USKORO!!!❤️🔥❤️

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Showbiz

Željko Samardžič i Crvena jabuka objavili spot za pjesmu “Aleje ljubavi” (VIDEO)

Objavljeno

-

Od

Željko Samardžič i Crvena jabuka danas su objavili spot za pesmu “Aleje ljubavi” u režiji Harisa Dubice.

Pjesmu je komponovao i tekst napisao Mirko Šenkovski-Geronimo, a aranžman je uradio Miroslav Stolica.

Spot je sniman tokom ljeta, nekoliko mjeseci na prostorima ex-Yu, počev od Skoplja, preko Beograda, Sarajeva, Zagreba, Ljubljane, Podgorice do Skadarskog jezera i Jadranskog mora i naravno Mostara, rodnog mjesta Dražena Žerića-Žere i Željka kome je na današnji dan rođendan.

Takvo sveobuhvatno snimanje muzičkog spota do sada nije zabileženo na ex-YU prostorima, a sve dobija na još većem značaju jer je spot sniman u otežanim okolnostima u vrijeme pandemije koronavirusom. Ekipa je prešla preko 5.000 kilometara da bi spot realizovala, a snimljenog materijala je bilo ne za jedan već za tri spota, tako da je reditelj bio na slatkim mukama – saopćili su.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Najčitanije