Povežite se sa nama

Zabava

Komičan “Razgovor” bebe i malog jareta (VIDEO)

Objavljeno

-

Bebe su same od sebe zanimljive, no priča je još interesantnija ukoliko im se pridruži neka životinja. Pogledajte ovu šarmantnu bebu koja se po prvi put upoznaje sa jaretom dok je majka drži u naručju.

Oni odmah počinju priču koja je jasna samo njima. Čak i imitiraju jedno drugo. Iako ne znamo njihovu temu, presmiješni su nam. Pogledajte i sami za dnevnu dozu smijeha! Preslatko.

Oglašavanje

COVID-19

Mirsad Mulasmajić zbog korone krampom razbio televizor (VIDEO)

Objavljeno

-

Od

Mirsad Mulasmajić iz Novog Šehera je prije dva dana krampom razbio televizor. Dok je krampom uništavao televizor koji je iznio iz kuće, Mirsad je psovao koronavirus i vijesti…

Video, koliko god nekima bio smiješan, krije tešku i tužnu sudbinu bivšeg borca Armije R BiH koji koji, kako je kazao u telefonskom razgovoru za “Dnevni avaz”, jedva sastavlja kraj s krajem.

– Supruga mi je bolesna. Imam sina od 10 godina. Volio bih da dođete do mene da vidite u kakvim uslovima živimo – kazao je Mulasmajić.

Kaže da više nije mogao slušati vijesti koje mediji svakodnevno objavljuju o koronavirusu i da ga je to dovodilo do ludila.

– Nema nikakve druge vijesti osim koronavirusa. Samo sluđuju ioanko napaćeni narod – kaže Mulasmajić.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Zabava

Stavio kameru u mašinu za suđe i snimio šta se dešava unutra (VIDEO)

Objavljeno

-

Od

Vlasnik jednog Youtube kanala sakupio je skoro 15 miliona pregleda na dva snimka na kojima je prikazao šta se događa kada zatvorimo i uključimo mašinu da pere suđe. Mnogi od nas su se pitali što se događa u unutrašnjosti kada je pokrenete? Kako nestanu mrlje?

YouTuber, korisnik s vodootpornom GoPro kamerom snimio je pranje posuđa i to objavio na svom kanalu.

-Oduvijek sam htio znati što se događa unutra nakon što zatvorim vrata. Mnoge druge snimke imale su užasno osvjetljenje ili su snimane iz lošeg ugla – otkrio je YouTuber koji je za potrebe svojih videa koristio dva izvora svjetla koja su svijetlila iz različitih uglova i tako omogućila jasan pogled na unutrašnjost mašine.

Najveći problem pri snimanju predstavljale su mu visoka temperatura i trajanje baterije u kameri.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Najčitanije