fbpx
Pratite nas

Zdravo, šta tražiš?

Sport

Kolašinac raskinuo ugovor sa Arsenalom i već sitgao na ljekarske preglede – Sport CentarOd ranije brojni inostrani mediji pišu da je transfer Seada Kolašinca u Marseille gotova stvar, a sada RMC tvrdi da je reprezentativac BiH raskinuo ugovor sa Arsenalom i već je na ljekarskim pregledima.


Autor: Sport Centar

Od ranije brojni inostrani mediji pišu da je transfer Seada Kolašinca u Marseille gotova stvar, a sada RMC tvrdi da je reprezentativac BiH raskinuo ugovor sa Arsenalom i već je na ljekarskim pregledima.

Kolašinac je imao ugovor sa Topnicima do kraja sezone, a prema informacijama RMC-a isti je raskinut i Zmaj će preći na Velodrome kao slobodan fudbaler.

Reprezentativac BiH u posljednje vrijeme povezivao se još sa Watfordom i Napolijem, a Marseille ga je silno želio dovesti kao zamjenu za Jordana Amavija.

Kolašinac je u Arsenal došao 2017. godine kao slobodan fudbaler nakon isteka ugovora sa Schalkeom, a ukupno je u dresu Topnika odigrao 117 mečeva te postigao pet pogodaka i upisao 15 asistencija.

Izvor

Možda vam se sviđa

BiH

U posljednjih nekoliko mjeseci cijene osnovnih životnih namirnica u BiH “divljaju”. Brojni ekonomski analitičari to usko vežu uz rat koji bjesni u Ukrajini, odnosno agresiju...

BiH

BH. heroina nana Fata Orlović ovih dana se priprema da obavi petu islamsku dužnost – hadž, a sa njom bi trebala ići kćerka Zlatka...

Zanimljivosti

Pevačica Marija Šerifović ne govori u javnosti o svom privatnom životu kao nekada, pa nikad tačno ne možemo znali da li je u ljubavi...

Zanimljivosti

Saša Vidić je čovek bez dlake na jeziku. On uvijek kaže šta misli, a kad mu se neko ne sviđa, ne bira riječi. Modni...