fbpx
Zanimljivosti

KO JE TURSKI MILIONER KOJI HOĆE DA OŽENI PJEVAČICU? Udaje se Emina Jahović

Emina Jahović (41) udaje se za turskog milionera Kurta Danijela Santeja (55). Pjevačica je prošle nedjelje boravila sa imućnim finansijskim savjetnikom u Srbiji i upoznala ga sa porodicom.

Jahović je deset godina bila u braku sa turskim pjevačem Mustafom Sandalom (53), s kojim ima dva sina – Jamana (15) i Javuza (9), dok Santej, takođe, ima dva sina s prvom suprugom.

– Emina i Kurt su nekoliko mjeseci u vezi i veoma su zaljubljeni. Sretni su što su upoznali jedno drugo! Santej planira da provede život sa Eminom, pričali su o vjenčanju, ali ga još nisu zakazali. To je samo pitanje dana, ali mislim da će biti ovog ljeta – priča izvor blizak paru, piše Informer.

Prema njegovim riječima, Jahović je dugo krila da ima dečka.

-Nije željela da iko zna za Kurta i nju, dok nije bila sigurna da je riječ o ozbiljnoj vezi. Dugo su se viđali u tajnosti u Istanbulu. Bili su i na odmoru na Maldivima, za koji je Santej iskeširao 15.000 eura. Poslije tog putovanja, Emina je odlučila da svojim najbližima, majci, bratu, sinovima i prijateljima, prizna da je zaljubljena u Kurta. Otad su počeli da se pojavljuju u javnosti zajedno – kaže sagovornik i otkriva da je pjevačica budućeg supruga upoznala sa sinovima:

-Obojica obožavaju Kurta! Takođe, i njegovi sinovi Eminu. Svi zajedno su bili na ručku, a potom su se vidjeli još nekoliko puta. Jaman i Javuz su već veliki i shvataju da mama ima pravo na svoj život, pa podržavaju njenu vezu, kao što su i brak oca Mustafe Sandala sa Melis Sutšurup.

(Express/Informer)

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Možda vas zanima