fbpx
Pratite nas

Zdravo, šta tražiš?

Zanimljivosti

KIJA ŽESTOKO ISPROZIVALA ĐANIJA! Otkrila zašto nije bila na svadbi njegovog sina!

Pjevačica Kija Kockar javno je potkačila čitavu estradu, pa otkrila zašto nije bila kod Đanijevog sina na svadbi.

Radiša Trajković Đani nedavno je oženio sina Miloša, a o veselju koje je trajalo do jutra se priča još uvijek.

Neposredno pred svadbu Đani je izjavio da će se na svadbi naći samo njegovi veliki prijatelji. Kada je došao taj dan, među prijateljima sa estrade su se našli Seka Aleksić, Slađa Alegro, Uroš Živković, Sloba Radanović, Zorica Brunclik i Kemiš, Zlata Petrović, Goca Božinovska i još mnogi drugi.

Ipak, iako su mnogi mislili da je Đani u odličnim odnosima sa Kijom Kockar, da se druže i privatno, ona je izostala sa ovog veselja, a kako niko nije znao zašto, ona je dala odgovor na to pitanje i javno ga okačila na svoje društvene mreže.

Naime, Kija je na svom Instagram profilu podijelila pitanja koje je dobila od jednog medija i njene odgovore, aludirajući na priču Milica Pavlović-Ana Nikolić. Međutim, pažnju je privuklo nešto drugo-priča o svadbi Đanijevog sina.

Kako je upitana da li je pozvana na svadbu i da li se druže kao nekada, Kockareva je vrlo oštro odgovorila na ovo pitanje, te je jasno da pjevač i ona više nisu u dobrim odnosima, a ona je indirektno udarila na čitavu estradnu.

  • Nije me zvao. Na estradi se druže samo kada se međusobno pljuju, a pošto ja nisam dio toga, ne pripadam tu, pa nisam pozvana. Uostalo, postoji još jedna stvar zbog koje ne bih došla, ali to je između nas. Kako siješ, tako žanješ. Đanija i dalje poštujem i drago mi je što je bio dio moje pjesme. Ta mi je jedna od omiljenih – odgovorila je na pomenuto pitanje Kija.

Nakon što je Kija Kockar izjavila da na svadbi Đanijevog sina nije bila jer se ne uklapa u dio estrade koji se pljuje i druži.
Oglasili Đani i njegova supruga Slađana Trajković, koji su na njene riječi krako i jasno imali da poruče:

  • Poštujemo i mi nju, evo biće još jedna svadba pa će biti pozvana.
    (express/republika)

Izvor

Možda vam se sviđa

Biznis

Dž. Pol Geti (Jean Paul Getty) rođen je 1892. godine i u drugoj plovini dvadesetog vijeka bio je najbogatiji čovjek na planeti. Osnovao je...

BiH

Sve je spremno za isplatu uvećanih junskih penzija u Federaciji BiH koja će biti 5. jula, potvrdio je za Faktor Amel Lizde, šef Ureda...

Zanimljivosti

Marija Šerifović progovorila je o tome ko bi mogao da je zamijeni u Zvezdama Granda. -Ja sam nezamjenljiva, niko ne pjeva, ne izgleda i...

Zanimljivosti

Popularni pjevač Amar Gile oglasio se na društvenim mrežama emotivnom porukom i čestitao pobjedu Nerminu Handžiću. Naime, Amar je objavio fotografiju sa Nerminom staru...