fbpx
Magazin

Keri Bredšo obilazi vintidž radnje na najnovijim fotografijama sa seta

Junakinja Keri Bredšo u svoj izgled ugradila je mnoštvo vintidž komada u novoj eri poznatoj kao „And Just Like That”. Jedan od primera je haljina ateljea „Oscar de la Renta” iz ’70-ih, a drugi „Jean Paul Gaultier” odelo iz ’90-ih. No, tu nije kraj, Keri je kopala po vlastitom ormaru, i ponela prerađene vintidž modele brenda „Converted Closet” iz Njujorka.

Ovoga puta glumica Sara Džesika Parker uslikana je u Parizu, u atraktivnom ogrtaču Chez Sarah Vintage – radnje antikvita. Kostim je dopunjen takođe vintidž Giorgio Sant’Angelo prugastom haljinom. Izgled je zaokružen parom čizmica iz privatne kolekcije, bisernom ogrlicom dizajnerke etičkog nakita Emily P Wheeler i ružičastom torbom marke Ximena Kavalekas iz Majamija.

Dok je Keri bila poznata po svojoj ljubavi prema korišćenim odevnim predmetima tokom svojih Sex and the City dana, ne možemo a da ne pomislimo da ovaj svesni pristup odevanju dobija dodatni značaj 2023, usred sve veće zabrinutosti o uticaju mode na životnu sredinu. Budući da kostimografi Moli Rodžers i Dani Santijago imaju pristup kostimima originalne serije, jedva čekamo da vidimo šta je njihov sledeći adut.

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Izvor: Vogue UK

Izvor

Možda vas zanima