fbpx
Vijesti

KĆERKA SNEŽANE ĐURIŠIĆ JE OVA FATALNA PLAVUŠA: Sin ima kriminalni dosije, a nasljednica se preselila daleko

Nasljednica pjevačice Snežane Đurišić naslijedila je izuzetne vokalne sposobnosti od svoje majke, ali uprkos nevjerovatnom talentu, Maja nije željela da ide stopama svoje majke, već živi u Americi, gdje ima svoj biznis u sferi kozmetologije.

– Pretalentovana je, lijepa, pametna i obrazovana ali ona više voli da bude sa porodicom. Zna da ovaj posao traži puno odricanja, jer je i sama odrasla u porodici gdje su roditelji muzičari, tako da vjerujem da je to razlog što se nije dala u ove vode – ispričala je Snežana jednom prilikom.

Na snimcima koje je dijelila na društvenim mrežama, primijetili smo kako Maja uvijek pjeva izuzetno teške pjesme kojima ne može svako da priraste, a ponosna majka je otkrila i zašto je to tako:

– To je uvijek izazov, svaka poteškoća je za prave borce i izazov, ona kao talentovana voli dobre i prave pjesme, nije opredijeljena kada je u pitanju žanr.

S druge strane, Marko Gvozdenović, Snežanin sin, bio je viša puta u žiži interesovanja javnosti zbog pljačke restorana i krađe kola.

Svojevremeno se pričalo i o njegovoj krađi još dva lokala i pljačkanju rođene tetke, što je šokiralo sve.

(Express/Espreso)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima