fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

KĆERKA POZNATOG PJEVAČA PRAVA BARBIKA:

Pjevač Dejan Ćirković Ćira nikada nije eksponirao svoju porodicu u javnosti, a malo ko zna da mu je kćerka prava ljepotica.

Ćirina nasljednica Jovana, uživa u životu daleko od očiju javnosti, međutim na društvenim mrežama pojavile su se njene fotografije koje su izazvale veliki broj komentara.

Jovana je hiljade ljudi oduševila svojom nestvarnom ljepotom i prirodnošću, a mnogi tvrde da izgleda poput prave barbike.

Za razliku od mame Jovana ima plavu kosu, dok je plave oči koje krase njeno lice naslijedila od oca.

Inače, popularni pjevač će uskoro proslaviti trideset godina braka i ljubavi sa svojom izabranicom, a nedavno je eklsuzivno za Grand, kao pravi ekspert za ljubav otkrio šta je danas glavni problem u muško-ženskim odnosima.

-I žene i muškarci su se promijenili katastrofa! Ja čujem i jednu i drugu stranu uvijek, kroz posao, kroz druženje, onda čujem da mi neko kaže da mu nađem djevojku, da se oženi. Ma koga da ti nađem kad je danas sve vrlo čudno- objasnio je Ćira i otkrio zbog čega se njegove kolege najviše žale na supruge.

-Imao sam par slučajeva kod mojih kolega sa kojima sam radio. Žale mi se, završimo turneju i oni mi kažu da im žene s vrata prvo uzmu torbu i odma preturaju da vide šta ima. Ja kažem šta ima da ti gleda po torbi, šta tu ima da nađe. To je ozbiljna tema. Ma nek ste vi žene nama žive i zdrave i tako lijepe, ništa drugo ne treba. Sve ćemo mi da trpimo (smijeh)- našalio se pjevač.

(Express / Grand.nova.rs)

Izvor

Izdvojeno

Biznis

„Do kraja jula bit će raspisan tender za izbor izvođača radova za izgradnju međudržavnog mosta preko rijeke Tare na spoju magistralne ceste na lokaciji...

BiH

Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine objavile su jučer novi pravilnik o zabrani pušenja u ovom entitetu koji će na snagu stupiti osam dana...

Magazin

Kanita Karić, mlada estradna umjetnica, već je postala prepoznatljivo lice na bh. muzičkoj sceni. Iza nje jemnoštvo lijepih pjesama, pregršt sjajnih nastupa, video uradaka...

Vijesti

RK Konjuh već uveliko kreće sa pripremama za novu sezonu. Nova imena naći se se u sastavu rukometnog kluba iz Živinica. Iz RK Konjuh...