fbpx
Magazin

KARLEUŠA PONIZILA DARU I ANU KAO NIKADA DO SADA: Drogirane falširaju i bauljaju po podu

Jelena Karleuša putem svog Instagram profila potkačila je svoje nekadašnje prijateljice Anu Nikolić i Daru Bubamaru, rekavši da svojim nastupima izazivaju zgražavanje i podsmijeh kod publike, kao i da na pogrešan način pokušavaju da ožive svoje karijere.

U posljednje vrijeme su sve češće uvrede na Jelenin račun od strane njenih nekadašnjih estradnih drugarica, poput Ane Nikolić i Dare Bubamare, a Karleuša je sve vrijeme mudro šutila.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, NEMANJA NIKOLIĆ

Međutim, mala od skandala nije mogla da ostane nema na prozivke svojih kolegica, te se oglasila na svom Instagram profilu i tom prilikom priznala da joj je žao njih, a čak je navela i razloge zbog čega je to tako.

-U posljednje vrijeme sam pročitala toliko uvreda na moj račun od raznih “estradnih umjetnica”, kako sebe nazivaju, da sam padala u iskušenje da reagujem… Ali onda, dok ih gledam kako drogirane falširaju i bauljaju po podu dok se publika smije ili se ponižavaju svirajući frule zgražavajući publiku svojim pravim licem, “umom” i tijelom bez fotošopa… Ili po raznim negledanim rijalitijima oživljavaju propale karijere za malo parica noseći vunene kape i kineske implante za grudi ugrađene u d**eta – nešto mi bude žao – počela je Karleuša, pa dodala:

-Nemam želju da reagujem na te njihove uvrede, jer uz te tekstove uvijek ide njihov i snimak ili slika i ja prosto ostanem bez teksta (Ova nevjerovatna milost i sažaljenje u meni su proizvod velikog umora zbog rada. Vjerujte, samo je privremeno stanje) – zaključila je Jelena Karleuša.

Izvor

Možda vas zanima