fbpx
Vijesti

KARLEUŠA NAPISALA PROROČANSTVO ZA ŽIRI ZVEZDA GRANDA: Brutalno o Ceci i Viki

Jelena Karleuša, koje je ranije bila sama član žirija muzičkog takmičenja, oglasila se na Instagramu gdje je oplela po cijelom žiriju Zvezda Granda, Saši Popoviću i prorekla svima pojedinačno “propast”.

Moje proročanstvo za “Zvezde Granda” kada sam rekla da su mrtvi bez mene se naravno odavno obistinilo. Sada, pošto Viki nije bila dobra, morat ću da objavim novo proročanstvo za naredni period:

-“Zvezde Granda” će se ugasiti. Željko Mitrović će ih primoran lošim rejtingom prebaciti u noćni termin od 2 do 5 utorkom, a onda i potpuno ukinuti.

-United Media koja je kupila “Grand” tužit će Sašu Popovića za milionsku odštetu zbog stopostotnog pada rejtinga.

-Saša Popović će se preseliti u Opatiju za stalno. Kupit će tamo novi brod koji će jedno jutro isploviti i tada će posljednji put biti viđen. Lokalno stanovništvo će pričati o ukletom brodu koji zastrašuje turiste.

-Viki će platiti da joj neko napiše knjigu “Kako sam sjedila pored JK”. Od prodaje, živjet će skromno u nebitnosti do kraja života.

-Marija će roditi bebu i nastavit će svoju muzičku karijeru.

-Đorđe David će biti žrtva grupe građana koja će ga sačekati ispred ulaza, revoltirana njegovim postojanjem. Na suđenju će biti oslobođeni krivice, a zatim i odlikovani.

-Ceca će sa “djecom” preći u “Zadrugu” i bit će ugovorom obavezana da ne smije da progovara.

-Ana Bekuta će nastaviti sa svojom blistavom karijerom.

-Mili, Bosanac i Snežana će i dalje sjediti u “Zvezdama Granda” jer im niko neće reći da se to odavno ne emituje.

(Express/Kurir)

Izvor

Oznake: Vijesti

Vezani članci